Smart Diesel

Smart Diesel

Smart Diesel - ENTISTÄ ÄLYKKÄÄMPI VALINTa

ABC:n Smart Diesel on korkealaatuinen diesel, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Smart Dieselissä on monia huippuominaisuuksia, kuten perinteistä diesellaatua täydellisempi palaminen, minkä johdosta moottorin lähipäästöt ovat pienempiä.

Smart Diesel -polttonesteen ansiosta moottori ei pelkästään pysy puhtaana, vaan älydiesel jopa puhdistaa moottorin uutta vastaavalle tasolle. Se parantaa moottorin suorituskykyä ja lisää sen kestävyyttä. Smart Diesel on älydiesel, joka käy kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin niiden iästä riippumatta. Uusien autojen moottorit pystyvät hyödyntämään huippulaatuisen dieselin ominaisuuksia parhaiten, mutta vanhempien autojen osalta sen puhdistavat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä.

Smart Diesel on helppo tunnistaa polttoainemittareiden yhteydessä olevista merkinnöistä. Yksittäisen aseman omalla aseman sivulla on merkkinä Smart Diesel symboli siitä, että tuotetta on mahdollista tankata kyseisellä asemalla.

Liitteenä Smart Dieselin tuotespesifikaatio ja käyttöturvallisuustiedote sekä kysymyksiä ja vastauksia Smart Dieselistä.

Kysymyksiä ja vastauksia Smart Dieselistä

Tuotetiedoissa merkitty luku tarkoittaa alinta käyttölämpötilaa.

Tuotetieto - Produktdata Smart Diesel -20
Tuotetieto - Produktdata Smart Diesel -35
Tuotetieto - Produktdata Smart Diesel -38


Käyttöturvallisuustiedote Smart Diesel
Material safety sheet data Smart Diesel
Säkerhetsdatablad Smart Diesel

 

 

Talvidieselasemat

Uutta ABC:llä: Chef's Burgerit Kahvi ja laskiaispulla 3,90 € S-Etukortilla Lämmin kana-caesarleipä 4,90 €