Smart Diesel

Smart Diesel

Smart Diesel - ENTISTÄ ÄLYKKÄÄMPI VALINTa

ABC:n Smart Diesel on korkealaatuinen diesel, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Smart Dieselissä on monia huippuominaisuuksia, kuten perinteistä diesellaatua täydellisempi palaminen, minkä johdosta moottorin lähipäästöt ovat pienempiä.

Smart Diesel -polttonesteen ansiosta moottori ei pelkästään pysy puhtaana, vaan älydiesel jopa puhdistaa moottorin uutta vastaavalle tasolle. Se parantaa moottorin suorituskykyä ja lisää sen kestävyyttä. Smart Diesel on älydiesel, joka käy kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin niiden iästä riippumatta. Uusien autojen moottorit pystyvät hyödyntämään huippulaatuisen dieselin ominaisuuksia parhaiten, mutta vanhempien autojen osalta sen puhdistavat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä.

Smart Diesel on helppo tunnistaa polttoainemittareiden yhteydessä olevista merkinnöistä. Yksittäisen aseman omalla aseman sivulla on merkkinä Smart Diesel symboli siitä, että tuotetta on mahdollista tankata kyseisellä asemalla.

Liitteenä Smart Dieselin tuotespesifikaatio ja käyttöturvallisuustiedote sekä kysymyksiä ja vastauksia Smart Dieselistä.

Kysymyksiä ja vastauksia Smart Dieselistä

Tuotetiedoissa merkitty luku tarkoittaa alinta käyttölämpötilaa.


 

 

Talvidieselasemat

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl