Mobiilitankkaus

MAKSA TANKKAUS NOPEASTI PUHELIMELLASI

Aja ABC-asemalle ja pyyhkäise puhelimestasi S-mobiili auki. Valitse ABC-välilehti. S-mobiili tunnistaa älypuhelimesi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet. Valitse puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat. Sitten tankkaat. Ja se on siinä.

Mittarilla ei enää tarvitse kaivaa esiin maksukorttia. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. Maksaminen hoituu automaattisesti S-mobiiliin kautta, kun palveluun on rekisteröity S-Etukortti Visa (debit tai credit) tai S-Business -kortti. Toistaiseksi mobiilitankkauksen maksun voi hoitaa vain näillä korteilla. S-Etukortti Visa on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen ja sen saa S-Pankista

Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa. Mobiilitankkaus toimii iPhone, Android- ja Windows-puhelimissa. 


Näin lataat S-mobiilin ja otat mobiilitankkauksen käyttöön

1. Tilaa itsellesi S-Pankin verkkopankkitunnukset.
2. Lataa S-mobiili puhelimeesi sovelluskaupasta.
3. Kirjaudu sisään S-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi.
4. Siirry välilehdelle ABC-Mobiilitankkaus.
5. Paina Ota käyttöön ja seuraa ohjeita. Voit valita käytätkö maksamiseen S-Pankin S-Etukortti Visan debit- vai credit-ominaisuutta. Jos haluat käyttää debit-puolta, syötä tietoihin kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvä numerosarja. S-Business -asiakkaana, voit lisätä maksukortiksi myös S-Business -kortin.
6. Valmista! Voit heti kokeilla mobiilitankkausta.

Vinkki: Jos haluat, että mobiilitankkaus toimii vain verkkopankin salasanalla, laita Asetuksissa salasanakysely päälle.

Kysymyksiä ja vastauksia ABC-mobiilitankkauksesta

 

Broileria ja bataattiranskalaisia 9,90 € S-Etukortilla Kahvi ja joulu-unelmawiener 3,50 € S-Etukortilla Perinteinen joulutorttu 1,50 € Jouluinen noutopöytä 10,90 €