Rahtarit ja tilausajokuljettajat

Rahtarit ja tilausajokuljettajat

Taukotilat

Osassa ABC-liikennemyymälöissä on maksuttomia taukotiloja rahtareille ja tilausajokuljettajille. Virkistäytymistiloissa voi viettää taukoa hieman rennommassa ja rauhallisemmassa ympäristössä. Taukotilat on tarkoitettu taukotilan käyttöoikeuden saaneelle. Oikeus taukotilojen käyttöön on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain rekisteröityneen käyttämään taukotiloja ja sen palveluja.

ABC-taukotilan kulunvalvontaovi avautuu soittamalla taukotilan ovessa tai edessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Soitto on maksuton. Saadaksesi käyttöoikeuden taukotiloihin ota yhteyttä lähimmän ABC-liikennemyymälän henkilökuntaan matkapuhelinnumerosi lisäämiseksi järjestelmään. Hakijan tulee täyttää henkilötietolomake, jota vastaan taukotilan käyttöoikeus annetaan.

Ammattikuljettajan tulee työskennellä suomalaisessa kuljetusliikkeessä (kuljetusliikkeen kotipaikan tulee sijaita Suomessa). Henkilöllä tulee olla lisäksi raskaan ajoneuvokaluston kuljettamiseen oikeuttava EU-ajokortti (vähintään BC-kirjaimet ajokortissa), ja hänen työtehtäviensä tulee liittyä ammattimaiseen rahtiliikenteeseen tai tilausajoliikenteeseen.

Puhelinnumeromuutokset

Mikäli puhelinnumerosi muuttuu, voit ilmoittaa siitä oheisella sähköisellä lomakkeella.

Nimi:

Muutos koskee:
 Numeron muutos, uusi numero
 Numeron lisäys olemassa olevalle käyttäjälle

Puhelinnumero:

 

 

Taukotilat rahtareille

Taukotilat tilausajokuljettajille

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl