Pese auto kiinteään kuukausihintaan HOK-Elannon ABC Carwash -autopesuasemilla!

Pese auto kiinteään kuukausihintaan HOK-Elannon ABC Carwash -autopesuasemilla!

HOK-Elannon alueen ABC Carwash -autopesuasemilla voit nyt pestä autosi kiinteään kuukausihintaan jopa kahdeksan kertaa kuukaudessa! Kuukausipesutilaus maksaa 59 €/kkja se on voimassa oston jälkeen toistaiseksi. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa.

Kuukausipesut saatavilla myös yritysasiakkaille!
Kuukausipesut ovat saatavilla myös ABC-ketjun yritysasiakkaille. Lue lisää ja tule asiakkaaksi:
s-business.fi/edut-ja-alennukset/abc/abc-kk-pesut-yrityksille.html
 

Osta kuukausipesutilaus kätevästi ABC-mobiililla!

Voit ostaa kuukausipesut helposti ja nopeasti ABC-mobiililla vaikka kotisohvalta käsin. Oston yhteydessä sinun täytyy syöttää autosi rekisterinumero, johon tilaus sidotaan.

 

Näin ostat kuukausipesut ABC-mobiililla:

  1. Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen sisään ja syöttänyt haluamasi credit- tai debit-maksukortin tiedot. Muistathan, että asiakasomistajana kerrytät Bonusta myös ABC-mobiililla tehdyistä ostoksistasi!
  3. Valitse haluamasi HOK-Elannon alueen ABC Carwash -autopesuasemasi ja osta kuukausipesut kätevästi muutamalla napautuksella!

Miten voin käyttää pesun?

Asiakas voi aktivoida pesun automaattisen käytön ABC-mobiilista. Tällöin hänen tarvitsee vain ajaa ABC-Carwash pesupaikalle ja pysähtyä maksuautomaatin tai erikseen näytetyn paikan kohdalla rekisterinnumeron tunnistamista varten.

Vaihtoehtoisesti pesun voi käynnistää aina halutessaan ABC-mobiilista. Tällöinkin vaaditaan kuitenkin onnistunut rekisterikilven tunnistus.

 

Savujuustokauraleipä 4,60€ Pantterimunkki ja kahvi S-Etukortilla 3,90€ Kaksi kerrosateriaa 10€ (norm. 15,60€) Falafel-halloumipitasku-ateria 9,90€ (pelkkä pitasku 7,90€)