Autopesu kuukausimaksulla nyt saatavilla ABC-mobiilissa

Autopesu edullisella kuukausimaksulla nyt saatavilla ABC-mobiilissa!

Pese autosi kiinteään kuukausihintaan ABC-mobiilin kuukausipesutilauksella Pirkanmaan, HOK-Elannon ja Keulan Osuuskauppojen alueen ABC CarWash -autopesuasemilla jopa 8 kertaa kuukaudessa! Kuukausipesun saat edullisesti ja se on voimassa oston jälkeen toistaiseksi. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa.


Kuukausipesut ovat saatavilla myös ABC-ketjun yritysasiakkaille. Lue lisää ja tule asiakkaaksi!

 

Osta kuukausipesutilaus kätevästi ABC-mobiililla!

Voit ostaa kuukausipesut helposti ja nopeasti ABC-mobiililla vaikka kotisohvalta käsin. Oston yhteydessä sinun täytyy syöttää autosi rekisterinumero, johon tilaus sidotaan.

Näin ostat kuukausipesut ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen sisään ja syöttänyt haluamasi credit- tai debit-maksukortin tiedot. Muistathan, että asiakasomistajana kerrytät Bonusta myös ABC-mobiililla tehdyistä ostoksistasi!
  • Valitse haluamasi alueen ABC Carwash -autopesuasema ja osta kuukausipesut kätevästi vain parilla klikkauksella!

Miten voin käyttää pesun?

Voit aktivoida pesun automaattisen käytön ABC-mobiilista. Tällöin sinun tarvitsee vain ajaa ABC Carwash -pesupaikalle ja pysähtyä maksuautomaatin tai erikseen näytetyn paikan kohdalla rekisterinnumeron tunnistamista varten.

Vaihtoehtoisesti pesun voi käynnistää aina halutessaan ABC-mobiilista. Tällöinkin vaaditaan kuitenkin onnistunut rekisterikilven tunnistus.

 

Korvapuusti ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Riisipiirakka munavoilla 2,60 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € (norm. 12,90 €) Halloumihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €)