ABC Carwash -sarjapesu – osta useampi pesu kerralla ja säästä

ABC Carwash -sarjapesu – osta useampi pesu kerralla ja säästä

Säästä Sarjapesuilla! 

Oletko jo tutustunut käteviin ja rahaa säästäviin Sarjapesuihin? Voit ostaa autopesuja ABC-mobiililla kolmen tai viiden pesun sarjoissa ja käyttää ne saman Osuuskaupan alueen niissä ABC Carwash -autopesupaikoissa, joissa sama pesuohjelma on tarjolla. Voit ostaa Sarjapesut vaikka kotisohvalta käsin ja käyttää asemalle saavuttuasi.

Kuinka ostan Sarjapesut ja säästän samalla?

  1. Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimesi sovelluskaupasta. 
  2. Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  3. Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema ja valitse "Osta pesu".
  4. Valitse haluamasi pesuohjelma ja kuinka monta pesua haluat ostaa. Voit vertailla pesuohjelmia ja löytää autollesi sopivimman kätevien kuvausten avulla!
  5. Osta haluamasi määrä pesuja kätevästi muutamalla napautuksella!
  6. Kun saavut ABC Carwash -autopesuasemalle, valitse "käytä pesu" ja näet, montako autopesua sinulla on jäljellä. Valikosta voit napauttamalla ottaa pesutuotteen käyttöön ja ajaa suoraan autopesuun. Nopeaa ja kätevää!

Kokeile Sarjapesuja ja säästä ABC-mobiililla!

 

Korvapuusti ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Riisipiirakka munavoilla 2,60 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € (norm. 12,90 €) Halloumihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €)