ABC-mobiili

MAKSA TANKKAUS NOPEASTI PUHELIMELLASI

Aja ABC-asemalle ja pyyhkäise puhelimestasi S-mobiili auki. Valitse ABC-välilehti. S-mobiili tunnistaa älypuhelimesi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet. Valitse puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat. Sitten tankkaat. Ja se on siinä.

Mittarilla ei enää tarvitse kaivaa esiin maksukorttia. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. Maksaminen hoituu automaattisesti S-mobiiliin kautta, kun palveluun on rekisteröity Visa, MasterCard tai S-Business -kortti. Maksaessasi credit/debit-kortilla, voit valita maksatko credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Katso lisätietoja osoitteessa www.korttiturvallisuus.fi.

Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa. Mobiilitankkaus toimii iPhone, Android- ja Windows-puhelimissa. 


Näin lataat S-mobiilin ja otat mobiilitankkauksen käyttöön

1. Tilaa itsellesi S-Pankin verkkopankkitunnukset.
2. Lataa S-mobiili puhelimeesi sovelluskaupasta.
3. Kirjaudu sisään S-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi.
4. Siirry välilehdelle ABC-Mobiilitankkaus.
5. Paina Ota käyttöön ja seuraa ohjeita. Voit valita käytätkö maksamiseen maksukortin debit- vai credit-ominaisuutta. Jos haluat käyttää debit-puolta, syötä tietoihin kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvä numerosarja. S-Business -asiakkaana, voit lisätä maksukortiksi myös S-Business -kortin.
6. Valmista! Voit heti kokeilla mobiilitankkausta.

Vinkki: Jos haluat, että mobiilitankkaus toimii vain verkkopankin salasanalla, laita Asetuksissa salasanakysely päälle.

Kysymyksiä ja vastauksia ABC-mobiilitankkauksesta

 

Äitienpäivän noutopöytä 13,90 € S-Etukortilla Vapun noutopöytä 13,90 € S-Etukortilla Kahvi ja kauramurupulla 3,20 € S-Etukortilla Broileri-pestopasta 11,90 € S-Etukortilla Ruishampurilainen ABC Burgerista vain 4,80 €