Lasten palvelut

Lasten palvelut

LaSTEn palvelut

Jokaisessa ABC-liikennemyymälässä on lastenhoitohuone tai vähintään hoitopöytä. Leikki-ikäiset löytävät mukavaa tekemistä isoimpien asemien Apsi-leikkipaikoista. Nälän yllättäessä ravintolassa on tarjolla lapsille oma Apsi Apinan lasten menu. Myös marketin tuotevalikoimassa on useita Apsi-aiheisia leluja ja leikkitarvikkeita joko automatkalle viihdykkeeksi, tuliaiseksi tai lahjaksi.

Ruokailu

Apsi Apina -lasten menu koostuu lasten suosikkiannoksista. Annokset on suunniteltu 3–12-vuotiaille lapsille. Apsi Apina lasten menun tarjonnan näet jokaisen ABC-liikennemyymälän omalta aseman sivulta À la carte -osiosta.

Lapsille ja junioreille tarjoamme myös tietenkin noutopöydän herkkuja, ja alle 3-vuotiaat syövät aikuisten ruokaillessa veloituksetta noutopöydästä. Noutopöydästä lapset aterioivat lisäksi kivoista Apsi-astioista. Lasten annoksiin ja noutopöytään kuuluu juomina vesi, maito tai mehu sekä jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää.

ABC:lla järjestät ikimuistoiset Apsi-lastenkutsut

ABC:lla järjestät hauskat ja mieleenpainuvat lastenkutsut. Lastenkutsuille teema on valittavana kolmesta eri vaihtoehdosta, jotka ovat liikenne, viidakko tai disco. Lastenkutsupaketti sisältää kutsukortit valitun teeman mukaan, juhlatilan koristeltuna, juhlaemännän tai -isännän läsnäolon, juhlatarjoilut sekä kivaa ohjelmaa lapsille.

Kysy tarjousta ja tarkempia tietoja Apsi lastenkutsujen järjestämisestä toivomastasi ABC-liikennemyymälästä.

Itsenäisyyspäivän jouluinen noutopöytä 12,90 € Jouluinen noutopöytä 10,90 € Vuohenjuustobroileri 14,50 € Paninin ostajalle hanajuoma 1 € Kahvi ja Omar-munkki 3,20 € S-Etukortilla Keittiömestarinleike alle kympin S-Etukortilla