Yrityksille

Yrityksille

S-Business on ABC-ketjun oma yrityskortti

ABC-ketjun asemaverkostoon kuuluu yli 430 ABC-asemaa. ABC-asemien ja Prismojen yhteydessä on jo lähes 80 ABC CarWash -autopesupaikkaa.

S-Business -kortilla etuja ja alennuksia

S-Business on yritysasiakkaan maksuaikakortti S-ryhmän palvelutarjontaan. Kortin käyttöönotto ei maksa yritykselle mitään eikä käytöstä peritä erillisiä maksuja. Saat maksuaikaa keskimäärin 30 päivää sekä alennuksia ostoista.

S-Business -kortilla maksaessa kuitteja ei tarvitse säilyttää. Lasku sisältää kaikki edellisen kuukauden ostotiedot ja on sellaisenaan ALV-vähennyskelpoinen. Laskun saa haluttaessa myös verkkolaskuna.

ABC-ketjussa S-Business -alennusta saa 2,5–4 senttiä / litra polttonesteestä, 5–20 % autopesuista ja 15 % lasinpesunesteistä. Alennus määräytyy päivittäin 30 edellisen päivän aikana yrityksen kaikilla S-Business -korteilla maksettujen polttonestelitrojen perusteella ja sen saa koko ABC-ketjusta, mukaan lukien ABC-automaattiasemat. Litramäärä vaikuttaa myös autopesuista ja lasinpesunesteistä myönnettäviin alennuksiin. ABC-ravintolassa alennus on 2 % ruoka-, vesi- ja virvoitusjuomatuotteista. ABC-marketeissa alennusta saa 2 %.

Korttiratkaisut

S-Business -korttiin voi haluttaessa liittää rajatun osto-oikeuden, jolloin kortilla voi maksaa vain tiettyjä tuotteita tai palveluja. Osto-oikeuden tunnus painetaan korttiin.

 • Yleiskortti: S-ryhmän koko palvelutarjonta
 • ABC1: Polttonesteet, autotarvikkeet ja autopesut (työsuhdeautoilijan vapaa autoetu)
 • ABC2: Polttonesteet
 • ABC3: Autotarvikkeet ja autopesut (työsuhdeautoilijan auton käyttöetu)
 • TERRA: Kodin Terran tuotteet ja palvelut

S-Business -kortin voit liittää ABC-mobiiliin ja maksaa niin tankkaukset kuin pesut kätevästi matkapuhelimestasi.

Mobiilisovellus on S-Business -kortinhaltijan työväline, jolla voi seurata ostoja ja antaa kulutapahtumille selitteitä (esim. kulun aihe) heti oston yhteydessä.

Raportointipalvelussa hallinnoit yrityksesi asiakkuutta. Palvelussa voit tehdä mm. lisäkorttitilauksia ja muodostaa erilaisia raportteja yrityksesi ostoista vaivattomasti.

Hyödyt yritykselle

S-Business on avain S-ryhmän palvelutarjontaan suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla ainutlaatuisen maksuaikakortin, jota käyttämällä hyötyy monella tapaa:

 • Täysin ilmainen asiakkuus, ei laskutuslisiä tai kuukausimaksuja
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Valmiiksi neuvotellut alennukset kaikkiin S-ryhmän toimipaikkoihin
 • Ei enää kuittien kanssa sohlailua
 • Koko S-ryhmän maankattava palvelutarjonta käytössäsi

Hae korttia

Hae yrityksellesi S-Business -kortit tästä ja tutustu tarkemmin kortin tarjoamiin etuihin.

Haluan kuulla lisää palveluista yrityksille

Haluatko tietää enemmän ABC:n ja S-ryhmän palveluista yrityksille? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen markkinointi.s-business@sok.fi.

S-Business asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin:
Puh. 010 768 0820 (arkisin klo 8-16, 8,35 snt/puh+12,09 snt/min).

Lue lisää sivustoltamme s-business.fi/mika-s-business/ ja hae korttia!
S-Business -liiketoiminnasta vastaa S-Business Oy, joka on SOK:n tytäryhtiö.

S-Business -kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. ABC-ketjun toimipaikkojen lisäksi kortti käy kaikissa päivittäis- ja käyttötavarakaupan ketjujen toimipaikoissa (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku, Sokos, Marks & Spencer, Emotion) Suomessa, Kodin Terra -ketjussa sekä kaikissa Suomessa toimivissa Sokos Hotels- ja Radisson Blu -ketjujen hotelleissa. S-Business -kortti käy myös laajalti S-ryhmän ravintoloissa Suomessa. S-Business ei käy ABC-palveluasemien yhteydessä olevissa yhteistyökumppaneiden D-pisteissä eikä ABC-asemien Hesburgereissa.

Helmipulla ja kahvi S-Etukortilla 4,20 € Kana-caesarbagel 5,90 € Possun lehtipihvi S-Etukortilla 15,90 € (norm. 16,90 €) Kanahampurilainen 5,50 € (ateriana 8,70 €) Tupla suklaapatukat 2 € 3 kpl Karl Fazer Maitosuklaalevyt 5 € 2 kpl Vitamin Well hyvinvointivedet 5 € 2 kpl Kesä- Lasol käyttövalmis tuulilasinpesuneste 2 L S-Etukortilla 6,95 €