Yrityksille

Yrityksille

S-Business on ABC-ketjun yrityskortti

ABC-ketjun asemaverkostoon kuuluu yli 400 ABC-asemaa, joista lähes sata on täyden palvelun liikennemyymälää. ABC-asemien sekä Deli ja Prisma-toimipaikkojen yhteydessä on lähes 70
ABC CarWash -autopesupaikkaa.  

ABC-palveluasemien yhteydessä on yhteistyökumppaneiden D-pisteitä, joissa S-Business -kortti ei käy maksuvälineenä.

S-Business -kortilla etuja ja alennuksia

S-Business on yritysasiakkaan maksuaikakortti S-ryhmän palvelutarjontaan. Kortilla saa maksuaikaa keskimäärin 30 päivää ja alennuksia ostoista.
 
ABC-ketjussa S-Business -alennusta saa 2,5-4 senttiä / litra polttonesteestä, 5-20 % autopesuista ja 15 % lasinpesunesteistä. Alennus määräytyy päivittäin 30 edellisen päivän aikana yrityksen kaikilla S-Business -korteilla maksettujen polttonestelitrojen perusteella. Litramäärä vaikuttaa myös autopesuista ja lasinpesunesteistä myönnettäviin alennuksiin. ABC-ravintolassa alennus on 2 % ruoka-, vesi- ja virvoitusjuomatuotteista. ABC-marketeissa alennusta saa 2 %. Kortti ei käy maksuvälineenä ABC-asemien Hesburgereissa.
 
Hae yrityksellesi S-Business -kortit tästä tai tutustu tarkemmin kortin tarjoamiin etuihin.


Korttiratkaisut

S-Business -korttiin voi haluttaessa liittää rajatun osto-oikeuden, jolloin kortilla voi maksaa vain tiettyjä tuotteita tai palveluja. Osto-oikeuden tunnus painetaan korttiin. Työsuhdeautoilijan kortit ovat ABC1 (vapaan autoedun kortti) ja ABC3 (käyttöetuautoilijan kortti).
 
Yleiskortti: S-ryhmän koko palvelutarjonta
ABC1: Polttonesteet, autotarvikkeet ja autopesut (työsuhdeautoilijan vapaa autoetu)
ABC2: Polttonesteet

ABC3: Autotarvikkeet ja autopesut (työsuhdeautoilijan auton käyttöetu)
TERRA: Kodin Terran tuotteet ja palvelut

S-Business -lasku sisältää kaikki edellisen kuukauden ostotiedot ja on sellaisenaan ALV-vähennyskelpoinen. Laskun saa halutessaan myös verkkolaskuna. Kortin käyttöönotto ei maksa yritykselle mitään eikä käytöstä peritä erillisiä maksuja.

Suurasiakasmyynti

Jos yrityksessäsi on yli 20 autoa ja polttonesteostot ovat merkittävät, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen markkinointi.s-business@sok.fi.

S-Business asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin:
Puh. 010 768 0820 (arkisin klo 8-16, 8,35 snt/puh+12,09 snt/min)

Lue lisää sivustoltamme S-Business.fi ja hae korttia!

S-Business -liiketoiminnasta vastaa S-Business Oy, joka on SOK:n tytäryhtiö.

 

S-Business -kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. ABC-ketjun toimipaikkojen lisäksi kortti käy kaikissa päivittäis- ja käyttötavarakaupan ketjujen toimipaikoissa (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Sokos, Marks & Spencer, Emotion) Suomessa, Kodin Terra -ketjussa sekä kaikissa Suomessa toimivissa Sokos Hotels- ja Radisson Blu -ketjujen hotelleissa. S-Business -kortti käy myös laajalti S-ryhmän ravintoloissa Suomessa.

Herkullinen laskiaispulla 3,20 € Kahvi ja munkkirinkilä S-Etukortilla 3,20 € Salsabroileria S-Etukortilla 10,90 €