Uutiset

19.2.2021

Voita Noutopöytä sinulle ja ystävällesi -arvonnan säännöt

Voita Noutopöytä sinulle ja ystävällesi -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), ABC-ketjuohjaus.

Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 22.-25.4.2021

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen tapahtuu kommentoimalla kilpailujulkaisua ABC-ketjun Facebook-tilillä. Kilpailujulkaisussa toivotaan ystävän merkitsemistä julkaisuun mutta tämä ei ole edellytys osallistumiselle.

Arvonnan suorittaminen, palkinto ja voittajan julkistaminen

Arvonta suoritetaan SOK:n toimesta. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta kommentilla heidän osallistumiskommenttiaan. Osallistujan tulee ilmoittaa yhteystietonsa järjestäjälle määräaikaan mennessä, tai järjestäjä voi arpoa uuden voittajan.

Palkintoja arvotaan yhteensä 8 kpl, joista kukin on arvoltaan 20 euroa. Palkinto luovutetaan voittajille S-ryhmän lahjakortin muodossa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuksi tuotteeksi.

Arvonnan järjestäjän vastuu

SOK rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

Sääntöjen muuttaminen

SOK pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistuminen ja voittajien julkistaminen tapahtuu kilpailujulkaisussa ABC-asemien Facebook-tilillä.

Tietojenkäsittelyperiaatteet

Emme kerää osallistujien tietoja asiakasrekisteriin. Facebook ei ole osallinen arvonnassa. 

https://www.abcasemat.fi/fi/f/tietosuojaseloste

www.s-kanava.fi/tietosuojaseloste

 

 

Näytä kaikki