Uutiset

10.5.2021

Uusi ABC-verkkokauppa tarjoaa helppoa ja nopeaa asiointia ABC Lohjalla ja ABC Siilinjärvellä

Uusi ABC-verkkokauppa tarjoaa helppoa ja nopeaa asiointia ABC Lohjalla ja ABC Siilinjärvellä

ABC Lohjalla ja ABC Siilinjärvellä on otettu ensimmäisenä Suomessa käyttöön ABC-verkkokauppa, joka palvelee erityisesti nopeaa ja helppoa palvelua arvostavia asiakkaita. Palvelusta voi tilata tuotteet jopa tunnin päähän ja poimia ne helposti mukaan vaikkapa kesämökille mentäessä.

ABC-verkkokauppa otettiin käyttöön sopivasti kesä- ja mökkikauden alkaessa, jolloin ihmisiä on paljon liikkeellä, mutta vapaa-ajalla päästessä ei haluta käyttää ylimääräistä aikaa kauppareissuihin. Korona-aikaan korostuu myös turvallisuus, josta ei tarvitse olla huolissaan, kun käy poimimassa ostokset erilliseltä noutopisteeltä.

Lupauksemme on olla nopein ja helpoin täydennysostopaikka liikkuvalle ja lähiasiakkaalle. Tilauksen voi tehdä lyhimmillään tunnin päähän, hakea valmiiksi pakatut tuotteet noutopisteeltä ja maksaa ostosten lisäksi edullinen kahden euron keräilymaksu. Ostoksista kertyy luonnollisesti Bonusta normaaliin tapaan.

Isommat ostokset tehdään usein ennen reissuun lähtöä tai mökille asettumisen jälkeen, mutta ABC-marketin erittäin hyvin perustarpeet kattavasta valikoimasta voi täydentää unohtuneita ostoksia tai hakea täydennystä vajenevaan jääkaappiin. Lähellä asuvan on kätevää hakea nopeasti tarpeet vaikkapa rentoon illanviettoon.

ABC-verkkokauppa on meillä nyt ns. pilottikäytössä. Haemme kokemuksia, joiden myötä palvelua kehitetään ja siihen tulee jo kesän mittaan uusia ominaisuuksia. Ensimmäisessä vaiheessa tuotteet maksetaan noudon yhteydessä kassalla, mutta myös maksutavat kehittyvät matkan varrella.

Pilottivaiheen jälkeen verkkokauppa alkaa levitä kesän mittaan myös muualle Suomen ABC-liikennemyymälöiden verkostoon. Syksyn tullen se palvelee jo kymmenillä ABC-asemilla.

ABC-verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://kauppa.abcasemat.fi/kauppa

 

Näytä kaikki