Uutiset

6.10.2021

Uusi ABC-verkkokauppa laajenee tarjoten helppoa ja nopeaa asiointia

Uusi ABC-verkkokauppa laajenee tarjoten helppoa ja nopeaa asiointia

ABC-verkkokauppa, joka palvelee erityisesti nopeaa ja helppoa palvelua arvostavia asiakkaita, laajenee Jyväskylän seudulle. Verkkokaupasta voi tilata tuotteet jopa tunnin päähän ja poimia ne helposti mukaan vaikkapa mökille mentäessä.

ABC-verkkokauppa otettiin käyttöön sopivasti kesän alussa. Verkkokauppa on auttanut asiakkaita säästämään vapaa-aikaansa, kun kauppaostokset on voinut poimia nopeasti mukaan ABC-asemalta.

Lupauksemme on olla nopein ja helpoin täydennysostopaikka liikkuvalle ja lähiasiakkaalle. Tilauksen voi tehdä lyhimmillään tunnin päähän, hakea valmiiksi pakatut tuotteet noutopisteeltä ja maksaa ostosten lisäksi edullinen kahden euron keräilymaksu. Ostoksista kertyy luonnollisesti Bonusta normaaliin tapaan.

Reissussa ostokset tehdään usein jo matkalla ennen lopulliseen kohteeseen pääsyä. ABC-marketin erittäin hyvin perustarpeet kattavasta valikoimasta voi asiakas tilata ennakolta ruokakassina ja noutaa ne matkan varrelta stressittömästi. Lähellä asuvan on kätevää hakea nopeasti tarpeet vaikkapa rentoon illanviettoon.

ABC-verkkokauppa on meillä nyt ns. pilottikäytössä. Haemme kokemuksia, joiden myötä palvelua kehitetään. Ensimmäisessä vaiheessa tuotteet maksetaan noudon yhteydessä kassalla, mutta myös maksutavat kehittyvät matkan varrella.

Pilottivaiheen jälkeen verkkokauppa alkaa levitä myös muualle Suomen ABC-liikennemyymälöiden verkostoon.

Tällä hetkellä mukana olevat ABC-Asemat:

ABC Hirvaskangas Äänekoski

ABC Keljonkangas Jyväskylä

ABC Kortela Rauma

ABC Lohja

ABC Marjahaka Iisalmi

ABC Palokka Jyväskylä

ABC Pyhäjärvi

ABC Siilinjärvi

ABC Vaajakoski Jyväskylä

ABC Varkaus

ABC-verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://kauppa.abcasemat.fi/kauppa

 

Näytä kaikki