Uutiset

15.2.2021

Parempia valintoja uudistuneesta ABC Noutopöydästä

Parempia valintoja uudistuneesta ABC Noutopöydästä
Liikkuvan lounastajan klassikkovalinta on ABC Noutopöytä. Suomen suosituin taukobuffet uudistuu helmikuun alussa kautta Suomen ja tarjolla on entistä runsaammin kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Raikastuksen myötä lounaslistalta on helppo koostaa monipuolinen ja virkistävä ateria, joka tarjoaa kipinää loppupäivän haasteisiin.
 
Suomen suosituinta lounasta, eli ABC Noutopöydän antimia nauttii vuosittain jopa viisi miljoonaa ihmistä. Linjaston menekki on huimaa ja ABC Ravintolan tuotekehitystiimi tarkkailee herkällä korvalla asiakkaiden mieltymyksiä ja toiveita sekä tietenkin vallitsevia ruokailun trendejä. Noutopöydän tarjoilusta on helppo kokeilla myös uusia makuja ja ruokatuotteita matalalla kynnyksellä.
 
ABC Noutopöydän monipuoliselle ja runsaalle salaattipöydälle satelee kiitosta. Raikkaat ja ravintorikkaat kasvis- ja kalaruoat kasvattavat osuuttaan myös lämpimien ruokien linjastolla ja tämä on selkeästi vahvistuva trendi kuluttajien toiveissa. Myös erilaiset lihaa korvaavat proteiinit nähdään mielenkiintoisina.
 
– On muistettava, että listalla säilyvät myös tutut liharuuat, kuten kebab, lihapullat tai uunimakkara, koska ne ovat kaikkein suositumpia ruokiamme. Uudistuksella on pyritty mahdollistamaan entistä monipuolisempi ruokailukokemus, jossa kynnys kokeilla uusia vaihtoehtoja on mahdollisimman matala, tuotekehityspäällikkö Tommi Laakso painottaa.
 
Uudistuneelta Noutopöytä-listalta löytyy tuttujen suosikkien lisäksi myös esimerkiksi suomalaista muikkua ja haukea. Myös erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Tarjoilemme aina 100% suomalaista lihaa ravintolassamme. Voit tutustua lähimmän ABC Liikennemyymäläsi Noutopöytä-listaan aseman sivuilla tai ABC-mobiilissa. 

Lounas virittää loppupäivän haasteisiin

Lounashetki rytmittää työpäivää ja tarjoaa kaivatun tauon päivän haasteista. Yhdessä vietetty lounastauko vie ajatukset hetkeksi pois työtehtävistä ja kuulumisten vaihto työkavereiden kanssa virkistää. Lounasta ei kannata jättää väliin, sillä monipuolisen aterian vaikutus loppupäivän työtehoon ja vireyteen on merkittävä. Liian kepeä tai olematon lounas kostautuu myös painonhallinnassa, sillä iltapäivästä kurniva vatsa saattaa kannustaa naposteluun ja ylimääräisen ravinnon tankkaamiseen iltaa kohden.
 
Kuinka sitten koostaa monipuolinen lounasannos ABC Noutopöydässä? Valitse salaattipöydän suosikkikasviksesi ja lisää mukaan proteiinia vaikkapa salaattijuuston muodossa. Muista lautasmalli ja kauhaise aterialle tuhdimpaa täytettä lämpimien ruokien valikoimasta. Muistathan, että Apsin Noutopöydässä santsaaminen on sallittu ja kehotamme kasaamaan lautaselle vain sen verran, kuin jaksat syödä.

Turvallinen lounashetki on meille tärkeää

Myös poikkeusaikana ABC Noutopöydästä lounastaminen on turvallista. Tarjoamme useita pisteitä käsien desinfiointiin, kerromme turvallisen asioinnin ohjeistuksestamme, vaihdamme ottimia usein ja kiinnitämme erityistä huomiota siisteyteen ja puhtaisiin pintoihin. Mikäli sinua askarruttaa jokin asia, voit kääntyä henkilökuntamme puoleen. Voit lukea poikkeusajan turvallisuusteoistamme lisää täällä.
Näytä kaikki