Uutiset

4.3.2021

Ota lomaa arkikokkailusta ja nouda Apsilta herkut koko perheen makuun!

Ota lomaa arkikokkailusta ja nouda Apsilta herkut koko perheen makuun!

 

Kekseliäskin kotikokki kohtaa arjen pyörityksen tuoksinnassa toisinaan tyhjän kattilan kammon. Monipuolista, maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa koko katraan makuun pitäisi syntyä mutta aika ja voimat eivät aina tahdo riittää. Silloin tällöin kannattaakin ottaa lomaa kokkailusta ja ulkoistaa ruokahuolto ABC Ravintolan kokeille. Nouda mukaan runsas ja herkullinen ABC Perheboksi tai kokoa perhe nautiskelemaan ABC à la carten ja Apsi Apinan menun äärelle! 

 

Perheboksista riittää syötävää suurellekin joukolle! 

Kotiruokaa ravintolatwistillä helposti ja nopeasti koko perheen suihin? Kyllä, ABC Perheboksista riittää rennon runsasta ja hurjan herkullista vatsantäytettä jopa neljälle henkilölle. Perhebokseja valmistetaan kuudesta annosvaihtoehdosta ja se pakataan aina höyryävän kuumana mukaan otettavaksi. ABC Perheboksi on täydellinen valinta, kun arjen kokkailu uuvuttaa ja vaikkapa, kun mökkireissun ensimmäiselle illalle täytyisi keksiä nopeasti pöytään katettava päivällinen. 

 

Voit valita kuudesta herkullisesta annoksesta: 

Lihapullia ja perunamuusia (L,G) 

Paistettua broileria ja riisiä (L,G) 

Kanasalaatti (L,M,G) 

Porsaan ulkofilee ja perunalohkoja (L,M,G) 

Nakkeja ja perunamuusia (L,G) 

Härkäpapusuikaleita ja riisiä (L,M,G,VE) 

 

Perheboksien hinta on 29,90 € ja se on saatavilta kaikista ABC Liikennemyymälöistä. Voit tehdä tilauksen joko Liikennemyymälässä tai kätevästi ennakkoon ABC-mobiililla. Perheboksin mukaan pakataan leivät sekä lisukesalaattiannos. 

 

Apsi Apinan menu uudistui perheen pienimpiä herkkusuita ajatellen 

Koko ABC Ravintolan à la carte -ruokalista uudistui hiljattain ja kokkimme kokosivat listalle maistuvat klassikot ja herkullisimmat uutuudet jokaiseen makuun. Samalla myös pikkuväen suosikkimaskotin Apsi Apinan menu koki uudistuksen takapenkkiläisten vaativaa makua kuunnellen.  

 

"Lähdimme miettimään Apsi Apinan ruokalistalle monipuolisia ja yksinkertaisia, tuttuja makuja, joiden syöminen on helppoa. Lasten makuaisti on usein tarkka ja valikoiva, joten erottelimme eri raaka-aineet lautasilla selkeästi omiksi kokonaisuuksikseen, joita on helppo napostella sormin tai haarukalla suuhun. Näin myös uusien makujen maistelu on turvallista ja helppoa." 

 

 

Apsi Apinan listalta löydät seitsemän maistuvaa annosta, joiden suunnittelussa on otettu huomioon lasten makumieltymysten lisäksi myös eri ruokavaliot ja allergiat. Selkeistä annoskuvista on helppo tutkia jo vaikkapa matkalla ABC Liikennemyymälään, mikä olisi oman maun mukainen ateria.  

 

Näytä kaikki