Uutiset

5.3.2021

Maistuvaa ruokaa Apsilta myös ravintolarajoitusten aikana – tutustu take away -vaihtoehtoihimme!

Maistuvaa ruokaa Apsilta myös ravintolarajoitusten aikana – tutustu take away -vaihtoehtoihimme!

Koronavirus asettaa rajoituksia myös ABC Liikennemyymälöiden toiminnalle. Tutustu voimassa oleviin rajoituksiin ja kokeile take away -vaihtoehtoja suosikkiannoksistasi nauttimiseen. Tilaus hoituu kätevimmin ABC-mobiililla ja saat koko autolastin suosikkiannokset vaikka parkkiruutuun kannettuna!

Hallituksen linjaamat alueelliset rajoitukset ravintoloille astunevat voimaan maanantaina 8.3. ja rajoitukset koskevat myös ABC Ravintoloiden toimintaa. Kiihtymis- ja leviämisvaiheessa olevien sairaanhoitopiirien alueella sijaitsevien ABC Liikennemyymälöiden sisätiloissa ruokailu ei ole sallittua. Perusvaiheessa olevilla alueilla ravintolat toimivat normaalisti hygieniaohjeita noudattaen.

Teemme kaikkemme, että ABC Liikennemyymälässä asiointi on sujuvaa ja turvallista myös pandemiarajoitusten aikana. Voit lukea sinun turvallisuutesi varmistamiseksi tehdystä turvallisuustyöstä täältä. 

Ajankohtaisimmat aukioloaikatiedot ja muuta huomioitavaa löydät aina oman ABC Liikennemyymäläsi verkkosivuilta.

Koko perheen suosikkiannokset vaikka parkkiruutuun ABC-mobiililla

Rajoituksista huolimatta ABC Ravintolan annoksista pääsee nauttimaan myös poikkeuksellisina aikoina. Mikäli sisätiloissa ruokailu ei ole mahdollista, voit tilata annokset nautittavaksi automatkalla tai kotona. Kätevintä on hoitaa ruokien tilaaminen ennakkoon ABC-mobiililla. Ennakkoon tilatut annokset voit joko noutaa ABC Liikennemyymälästä tai pyytää toimitettuna suoraan parkkiruutuun.

Lue lisää ruoan ennakkotilauksesta suoraan parkkiruutuun ja kokeile heti! 

Mikä herkullinen ateria sinulle maistuisi? ABC Ravintolan take away -suosikit maistuvat myös mukaan otettuna. ABC Burgerin tai asemien yhteydessä olevien Hesburger-ravintoloiden hampurilaisateriat maistuvat jo matkalla, päräyttävän maukkaat KEBABC! -annokset vievät kielen mennessään ja noutoruokaklassikot, ei pizzat saat varmasti tuunattua jokaisen makuun.

Tutustu ABC Ravintolan maistuviin annoksiin!

Muistathan, että löydät ruokalistat myös oman ABC Liikennemyymäläsi verkkosivuilta ja kätevästi ABC-mobiilista!

ABC Perheboksi on kotiruokaa à la carte -twistillä koko porukalle!

Arjen kiireiden keskellä kannattaa ulkoistaa kokkailu ja kaartaa Apsille hakemaan mukaan runsas Perheboksi. Perheboksit sisältävät tuhdin annoksen à la carte -tyyliin valmistettua kotiruokaa koko perheen tai kaveriporukan nälän selättämiseksi.

Voit valita kuudesta herkullisesta annoksesta:

Lihapullia ja perunamuusia (L,G)

Paistettua broileria ja riisiä (L,G)

Kanasalaatti (L,M,G)

Porsaan ulkofilee ja perunalohkoja (L,M,G)

Nakkeja ja perunamuusia (L,G)

Härkäpapusuikaleita ja riisiä (L,M,G,VE)

Perheboksien hinta on 29,90 € ja se on saatavilta kaikista ABC Liikennemyymälöistä. Voit tehdä tilauksen joko Liikennemyymälässä tai kätevästi ennakkoon ABC-mobiililla. Perheboksin mukaan pakataan leivät sekä lisukesalaattiannos.

Kasaa Noutopöydästä ateria matkaan makusi mukaan

Vaihtelua tarjoaa myös Suomen suosituin ABC Noutopöytä, jossa nyt tarjoilla entistä enemmän kalaa ja lämpimiä kasviksia. Kun ravintolatiloissa ruokailu ei ole mahdollista, voit koota mieleisesi annoksen mukaan otettavaksi.

 

 

Näytä kaikki