Uutiset

7.7.2020

Kuuma kesätarjous: 3 Loistopesua 1:n hinnalla!

Kuuma kesätarjous: 3 Loistopesua 1:n hinnalla!

 

Nyt kannattaa kurvata kesäteiltä autopesuun, sillä torstaina 7.7. tarjoamme kolme suosittua Loistopesuamme yhden hinnalla ABC-mobiililla ostettuna!

Loistopesu puhdistaa autosi kauttaaltaan pölyltä ja roiskeilta sekä jättää pintaan säältä kuin säältä suojaavan vahapinnan. 

Voit ostaa sarjapesun ennakkoon ja käyttää pesut seuraavan kolmen kuukauden aikana. Voit myös ajaa pesupaikalle, ostaa sarjapesun ja käyttää ensimmäisen pesun saman tien.

Etu on voimassa rekisteröityneille ABC-mobiilin käyttäjille 7.7. ABC Carwash -autopesuasemilla ja ABC Pesukaduilla. Saat alennuksen ensimmäisestä ostosta.

Näin ostat sarjapesun ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimesi sovelluskaupasta.
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  • Jos haluat käyttää kaikki kolme pesua myöhemmin, aloita ostaminen ABC-mobiilin etusivulta "Osta pesu ennakkoon". Jos taas haluat käyttää yhden pesun heti ja kaksi myöhemmin, tee osto asemavalinnan jälkeen.
  • Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema ja valitse "Osta pesu".
  • Valitse 3 kpl Loistopesuohjelma.
  • Maksa sarjapesu muutamalla napin painalluksella.

ABC-mobiili on autoilijan paras kaveri tien päällä! ABC-mobiililla maksat kätevästi autopesusi ja tankkauksesi sekä tilaat ruokasi ennakkoon. 

Lue lisää ja lataa ABC-mobiili: https://www.abcasemat.fi/fi/palvelut/abc-mobiili

 

 

Näytä kaikki