Uutiset

8.8.2021

Asiakasomistajille pk-seudun Vianor-huolloissa etu 20.9-3.10. Lataa ABC-mobiili 20.9-3.10 välisenä aikana ja voit voittaa upouudet Hakkapeliitta 10-talvirenkaat!

Asiakasomistajille pääkaupunkiseudun Vianor-huolloissa etu 20.9 - 3.10.2021 Lataa ABC-mobiili ja voit voittaa upouudet Hakkapeliitta 10-talvirenkaat!

Syksy tekee tuloaan ja syksyyn kannattaa lähteä huolletulla autolla ja puhtaalla tuulilasilla! Nyt asiakasomistajille huippuetu Vianorin pääkaupunkiseudun huoltopisteissä. Vianor Huolto + pyyhkijänsulat + Premium autopesu ABC-Carwash vain 189 € (edun arvo jopa 85 €)

Huollon lisäksi kannattaa ladata myös jokaisen autoilijan paras kaveri, eli ABC-mobiili! Kaikkien 20.9 - 3.10.2021 välillä ABC-mobiilin ensi kertaa ladanneiden kesken arvotaan kaikkien aikojen turvallisimmat talvirenkaat, eli Nokian Renkaiden Hakkapeliitta 10-talvirenkaat.

Edun lunastus vaatii, että huoltoaika on varattu 20.9 - 3.10.2021 välisenä aikana. Muista näyttää autoa jättäessäsi ja /tai huollon maksun yhteydessä S-etukorttia, jotta saat edun. Huollon jälkeen saat maksun yhteydessä pesukoodin, joka on lunastettavissa ABC-mobiilissa.

Näin lunastat pesukoodin ABC-mobiilissa:
• Lataa ABC-mobiili sovelluskaupasta (Google Play/iOS App Store)
• Avaa ABC-mobiili
• Suunnista "Minä"-välilehdelle, josta löytyy kohta "Mobiilipesu"
• Sieltä löytyy kohta "Lisää pesukoodi", johon voit syöttää pesukoodin painaa sen jälkeen "Tallenna".
• Näin saat pesun käyttöösi. Se on voimassa 27.02.2022 saakka

 

Rengasarvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), ABC-ketjuohjaus.

  1. Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 20.9.2021 klo 0.01 –3.10.2021 klo 23.59.

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ABC-mobiilin kampanja-aikana ladanneet ja rekisteröineet asiakasomistajatalouteen kuuluvat täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt.  Arvontaan osallistutaan lataamalla ABC-mobiilisovellus ja rekisteröitymällä siihen asiakasomistajana.

  1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevien yhteystietojen mukaan tekstiviestillä ja sähköpostilla. Voittajan asuinpaikkakunta julkaistaan abcasemat.fi-sivustolla. Arvonta suoritetaan SOK:n toimesta 11.10.2021. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle. Palkintoja arvotaan yhteensä yksi kappale.

  1. Arvontapalkinto

Arvottava palkinto on 4 kpl Nokian Renkaiden Hakkapeliitta 10 rengasta. Palkinnon arvo on noin 1 269 euroa.  

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

SOK rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

  1. Sääntöjen muuttaminen

SOK pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

  1. Arvonnan julkisuus

Voittaja kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja hänen asuinpaikkakuntansa julkaistaan abcasemat.fi -sivustolla tässä artikkelissa, kun arvonta on suoritettu ja voittaja kontaktoitu.

  1. Arvonnan palkintona olevien renkaiden lunastus

Arvonnan voittanutta henkilöä ohjeistetaan palkinnon lunastukseen siinä yhteydessä, kun hänelle kerrotaan voitosta.

  1. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan voitosta S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietojen perusteella.

http://www.s-kanava.fi/tietosuojaseloste.

 

Näytä kaikki