Uutiset

26.6.2018

Bensiini ja diesel sekoittuivat Sotkamon ABC-automaattiasemalla

Bensiini ja diesel sekoittuivat Sotkamon ABC-automaattiasemalla

Päivitetty 27.6.2018 klo 15.55

ABC Sotkamon automaattiasemalla tapahtuneen polttonesteiden sekoittumisen syyksi on varmistunut inhimillinen virhe. Kyse on ikävästä yksittäisestä tapauksesta, jossa 95E10 bensiini ja diesel sekoittuivat. 98E5 bensiinin osalta ei ole tapahtunut mitään sekoittumista. Asemalla voi tankata jälleen normaalisti.

Sotkamon ABC-automaattiasemalla on tapahtunut valitettava virhe, jossa polttoainesäiliöihin on päässyt väärää polttoainetta eli bensiini ja diesel ovat sekoittuneet keskenään. Virhe on tapahtunut tiistaina 19.6. Sekoitussuhde on laimentunut, kun säiliöitä on täytetty niihin kuuluvilla polttoaineilla torstaina 21.6. Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja siitä aiheutuvasta ylimääräisestä vaivasta.

– Selvitämme parhaillaan, miten sekoittuminen on päässyt tapahtumaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kyse on inhimillisestä virheestä, kertoo toimialajohtaja Arto Mustonen Osuuskauppa Maakunnasta. 

– Saimme ensimmäisen reklamaation vasta maanantaina 25.6., jolloin asiaa lähdettiin selvittämään. Saimme kolme palautetta asiakkailta klo 14 mennessä ja sen jälkeen mittarit suljettiin välittömästi, Mustonen jatkaa.

Virhe on tapahtunut vain Sotkamon ABC-asemalla. Jos autoa on tankattu Sotkamon ABC-asemalla ti 19.6 (klo 13.28 jälkeen) –ma 25.6. ja autossa esiintyy toimintahäiriöitä, tulee autoilijan toimittaa auto huoltoon. Reklamaatiot sähköpostitse abc.sotkamo@sok.fi ja lisätietoja puhelimitse ryhmäpäällikkö Reijo Härköseltä, puh. 010 7636 004. Sotkamon ABC-asemalla tankatusta väärästä polttoaineesta koituvat vahingot korvataan aiheutuneiden kulujen mukaan.

Medialle lisätietoja antaa toimialajohtaja Arto Mustonen, Osuuskauppa Maakunta, puh. 010 7636 002
 

Näytä kaikki