Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä: SOK ABC-ketjuohjaus, Fleminginkatu 34, PL 1, 00088 S-ryhmä

Rekisterin nimi: ABC-asemien verkkopalveluiden markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus):
Lomakkeella ilmoittamasi tiedot talletetaan SOK ABC-ketjuohjauksen markkinointirekisteriin. Markkinointirekisteriä käytetään ABC-asemien markkinointiin. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Lomakkeella antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältämät tiedot: Markkinointirekisteriin talletetaan ainoastaan lomakkeella ilmoittamasi tiedot. Tyypillisesti lomake sisältää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, ikä, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilötietoja kerätään ainoastaan lomakkeen kautta, eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:
Antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansien osapuolien käyttöön.

Rekisterin suojaus:
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain nimetyt henkilöt.

Tarkastusoikeus: Henkilötietolain 26 §:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu tai, ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
SOK ABC-ketjuohjaus, PL 1, 00088 S-RYHMÄ

Äitienpäivän noutopöytä 13,90 € S-Etukortilla Vapun noutopöytä 13,90 € S-Etukortilla Kahvi ja kauramurupulla 3,20 € S-Etukortilla Broileri-pestopasta 11,90 € S-Etukortilla Ruishampurilainen ABC Burgerista vain 4,80 €