Usein kysytyt kysymykset

ABC-mobiililla voi ostaa pesuja yksittäin tai sarjapesuina. Muutaman osuuskaupan alueella voi ostaa pesuja kuukausipesutilauksena.

Yksittäinen pesu

Yksittäinen pesu tulee ostaa vain, kun on ABC Carwash -pesupaikalla. Pesu ostetaan valitsemalla ABC-mobiilista ensin Pesu-toiminto ja ”Pesun osto”-näkymästä listalta soveltuvin pesuohjelma. Valitse yksi kappale kyseistä pesuohjelmaa. Maksa pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Sarjapesu

Sarjapesuja voi ostaa joko ABC Carwash -autopesupaikalta tai ennakkoon.

ABC Carwash -autopesupaikalla ollessa valitse Pesu-toiminto ja Pesun osto -näkymästä listalta soveltuvin pesuohjelma. Valitse kolme tai viisi kappaletta kyseistä pesuohjelmaa. Maksa pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Oston yhteydessä yksi ostetuista pesuista käytetään heti ja ”Pesun käyttö” –näkymässä näkyy kaksi tai neljä kappaletta käyttämättömiä pesuja.

Kun sarjapesut ostetaan ennakkoon, kaikki pesut jäävät käyttöön ”Pesun käyttö” -näkymän kautta. Ennakko-ostaminen aloitetaan ABC-mobiilin ABC-osiosta painamalla vihreää ”Osta mobiilipesut etukäteen”-nappia ja edetään ohjeiden mukaisesti.

Sarjapesujen käyttöpaikat ja voimassaolo ilmoitetaan oston yhteydessä ja ne ovat nähtävillä oston jälkeen Minä-osion Mobiilipesu-näkymän kohdassa ”Voimassa oleva pesut”.

Et, mutta ABC-mobiilisovelluksen Hae-osiossa voit tarkastella ABC Carwash -pesupaikkoja. Valinnalla Rajaa -hakua, voit nähdä toimipaikat joissa voit maksaa pesun ABC-mobiililla.

Kaikilla ABC Carwash -pesupaikoilla ei vielä ole sellaisia järjestelmiä, jotka mahdollistaisivat pesun maksamisen mobiililla.

Sarja- ja kuukausipesuja voi ostaa halutessaan etukäteen ABC-mobiililla, yksittäispesuja ei valitettavasti voi ostaa etukäteen. Tarkastathan ennen maksamista, että missä kaikissa ABC Carwash -pesupaikoilla ennakkoon ostetut pesut ovat voimassa.

ABC Carwash -pesupaikan pesuhallit ovat numeroituja. Aja haluamasi pesuhallin oven eteen ja valitse sovelluksesta vastaava pesuhallin numero. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa. Ovien avautuessa aja auto valitsemasi pesulinjan pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Tämä on mahdollista siinä tilanteessa, että maksat auton pesun ABC-mobiililla, kun joku muu on edelläsi jonossa. Toinen mahdollisuus on, että ABC-mobiili on paikantanut sinut väärin tai olet valinnut sovelluksesta ABC Carwash -autopesupaikan, jolla et ole.

Jotta voisit välttää tällaisen tilanteen, toimi näin: Tarkista sovelluksesta ABC Carwash -autopesupaikan nimi ja maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.

Aja pesuhallin yhteydessä olevan maksuautomaatin kohdalle. Avaa ABC-mobiili ja valitse sovelluksesta Pesu-toiminto ABC CarWash -pesupaikalta, jolla olet. Valitse yksi, kolme tai viisi kappaletta ”Pesun osto”-näkymässä olevista pesuohjelmista. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa. Onnistuneesta maksusta saat kuitin ABC-mobiiliin. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Aja pesuhallin yhteydessä olevan maksuautomaatin kohdalle. Avaa ABC-mobiili ja valitse sovelluksesta Pesu-toiminto ABC Carwash -autopesupaikalta, jolla olet. Valitse ”Pesun käyttö”-näkymästä aiemmin ostettu pesuohjelma, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Ostaessasi kolme pesua sisältävän pesutuotteen, on pesut voimassa 90 päivää ostopäivästä eteenpäin. Ostokuitissa pesutuotteen nimi esimerkiksi ”Premium pesu 3 kpl sarja”.

Ostaessasi viisi pesua sisältävän pesutuotteen, on pesut voimassa 180 päivää ostopäivästä eteenpäin. Ostokuitissa pesutuotteen nimi esimerkiksi ”Premium pesu 5 kpl sarja”.

Pesut ovat käytettävissä yhden osuuskaupan alueella, niissä ABC Carwash -pesupaikoissa, joissa on tarjolla mobiilipesu ja kyseinen pesuohjelma.

ABC Carwash -pesupaikat, joissa pesut ovat käytettävissä, on mainittu oston yhteydessä.

Voit myös tarkistaa Minä -osion Mobiilipesu -kohdasta voimassa olevat mobiilipesut ja niiden käyttöpaikat.

ABC-mobiili näyttää säästämäsi summan ostohetkellä.

Useamman pesun sisältävässä pesutuotteessa on jo selkeä alennus normaalihintaiseen yksittäispesuun nähden.

ABC-mobiili näyttää yhden pesun hinnan siten, että siinä on huomioitu alennus. Useamman pesun osalta säästämäsi summa näytetään ostohetkellä.

Monessa ABC Carwash -autopesupaikassa on käytössä jonokamera, josta voit tarkistaa lähes reaaliaikaisen jonotilanteen. Kuva päivittyy noin minuutin välein.

 

Kuukausipesu

Kuukausipesu edellyttää kuukausipesutilauksen tekemistä. Aloita valitsemalla Pesu-toiminto ja ”Pesun osto”-näkymästä ”Kuukausipesu”. Tilauksen tekeminen aloitetaan syöttämällä auton rekisterinumero (esimerkiksi ABC-123). Kuukausipesun tilaamista ja veloittamista varten tulee lisätä maksukortti, olemassa olevia maksukortteja ei voi liittää kuukausipesutilaukseen. Korttikohtaiset yhteystiedot tulee täyttää. Sähköpostiosoitetta käytetään viestintään, jos tilauksen hinnoittelu muuttuu.

Kuukausipesua käytetään siten, että maksutolpan kohdalle (tai erikseen merkittyyn kohtaan) ajettaessa luetaan auton rekisterinumero ja ABC-mobiilissa näytetään niin sanottu notifikaatti, josta painamalla voi edetä käynnistämään pesu manuaalisesti. Vaihtoehtona on aktivoida Minä-osion ”Mobiilipesu”-näkymästä niin sanottu automaattinen käynnistys, jolloin ABC-mobiilia ei tarvitse avata kuukausipesun käytön yhteydessä. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Kuukausipesun tilaamista ja veloittamista varten tulee lisätä maksukortti, olemassa olevia maksukortteja ei voi liittää kuukausipesutilaukseen. Kuukausipesutilaukseen tehtävä maksukortin lisäys pitää tehdä, vaikka käyttäisit sellaista maksukorttia, jonka olet jo lisännyt ABC-mobiiliin.

Voit aktivoida Minä-osion ”Mobiilipesu”-näkymästä ”Käytä kuukausipesu automaattisesti rekisterinumeron perusteella”, jolloin ABC-mobiilia ei tarvitse avata kuukausipesun käytön yhteydessä. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Voit lopettaa kuukausipesutilauksen milloin tahansa. ABC-mobiilin "Minä"-osion "Mobiilipesu"-toiminnosta löytyy voimassa oleva kuukausipesutilaus. Painamalla kuukausipesutilausta, saat tilauksen yksityiskohtaiset tiedot näkyviin. Paina "Lopeta kuukausipesutilaus"-painiketta näkymän alaosassa.

ABC-mobiilin "Minä"-osion "Mobiilipesu"-toiminnosta löytyy voimassa oleva kuukausipesutilaus. Painamalla kuukausipesutilausta, saat tilauksen yksityiskohtaiset tiedot näkyviin. Paina "Päivitä maksukortti"-painiketta ja toimi ohjeiden mukaan.

Kyllä, kun olet ottanut ABC-mobiilin käyttöön asiakasomistajana. Voit tarkistaa asian "Minä"-osion ylälaidasta nimesi vasemmalla puolella on vihreällä pohjalla S-kirjain.

S-Business alennusta ei myönnetä kuukausipesutilauksista. Kuukausipesutilauksen hinta on itsessään erittäin kilpailukykyinen.

Ostamalla kuukausipesutilauksen voit pestä autoasi säännöllisesti ABC-Carwash pesupaikoissa, jotka näytetään oston yhteydessä. Tarkistathan ennen ostoa, että toimipaikat sopivat tarpeisiisi. Kuukausipesu sisältää enintään kahdeksan (8) pesua 30 vuorokauden aikana. Huomioitavaa on, että kuukausipesutilausta voidaan käyttää vain yhden osuuskaupan ABC-Carwash -pesupaikoissa. Oston yhteydessä näytetään ABC-Carwash -pesupaikat, joissa kuukausipesutilaus on käytettävissä. Tieto on nähtävillä myös ”Minä”-osiossa.

Voit tarkistaa, että kelpaako rekisteritunnuksesi kuukausipesun rekisteritunnistuskameraa varten Traficomin sivuilta kohdasta 1. Autot.

Rekisterikilven tulee olla kiinni sille osoitetussa paikassa auton etupuskurissa, jotta rekisteritunnistuskamera pystyy sen tunnistamaan, jotta voit käyttää kuukausipesua onnistuneesti.

Voit peruuttaa kuukausipesutilauksen koska tahansa, mutta samalle rekisterinumerolle uuden kuukausipesutilauksen ostaminen on mahdollista taas, kun voimassa oleva tilausjakso päättyy.

Voit käyttää enintään kahdeksan pesua 30 vuorokauden aikana. Kuukausipesutilaus uusiutuu automaattisesti 30 vuorokauden jälkeen. ABC-mobiilista voi ostaa lisäksi yksittäis- tai sarjapesuja.

Et voi, toistaiseksi voi olla vain yksi kuukausipesutilaus voimassa per rekisteritunnus.

Ei tarvitse. Voit peruuttaa kuukausipesutilauksen milloin tahansa. Olet oikeutettu pesemään autoasi kyseisen tilausjakson loppuun asti tai kunnes olet käyttänyt kaikki tilausjakson pesut.

Kuukausipesutilaus on voimassa toistaiseksi ja se veloitetaan 30 vuorokauden välein.

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl