Maksa autopesu ABC-mobiililla

Maksa autopesu ABC-mobiililla

Helpoin ja nopein tapa hoitaa auton pesu on maksaa se ABC-mobiililla. ABC-mobiili tunnistaa automaattisesti, millä ABC Carwash -asemalla olet ja voit maksaa valitsemasi autopesun muutamalla napautuksella poistumatta autostasi. ABC-mobiilista löydät myös aina ajankohtaisimmat hintatiedot ja saatavilla olevat autopesuohjelmat.

ABC-mobiilista voit ostaa autopesuja myös kolmen tai viiden pesun sarjoissa kätevästi ennakkoon vaikka kotisohvaltasi sekä tarkastella autopesuohjelmia hintoineen. Tutustu käteviin ja rahaa säästäviin Sarjapesuihin!

 

 

Kuinka pesen autoni ABC-mobiililla?

Tutustu mobiilipesuihin! Näin helposti mobiilipesu toimii ABC Carwash -autopesuasemalla:

  • Avaa ABC-mobiili.
  • Valitse Pesu-toiminto, vahvista sijaintisi mukainen autopesuasemasi ja listalta haluamasi pesuohjelma.
  • Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.
  • Kun ovet avautuvat, aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Mikä ABC Carwash –asemien autopesuohjelmista sopii juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu autopesuihin ja löydä sopivin pesuohjelma!

Helmipulla ja kahvi S-Etukortilla 4,20 € Kana-caesarbagel 5,90 € Possun lehtipihvi S-Etukortilla 15,90 € (norm. 16,90 €) Kanahampurilainen 5,50 € (ateriana 8,70 €) Tupla suklaapatukat 2 € 3 kpl Karl Fazer Maitosuklaalevyt 5 € 2 kpl Vitamin Well hyvinvointivedet  5 € 2 kpl Kesä- Lasol käyttövalmis tuulilasinpesuneste 2 L S-Etukortilla 6,95 €