Kuukausipesuilla aina puhdas auto

Autopesu edullisella kuukausimaksulla nyt saatavilla ABC-mobiilissa!

Pese autosi kiinteään kuukausihintaan ABC-mobiilin kuukausipesutilauksella Pirkanmaan, HOK-Elannon, Keulan, Arinan ja Kymen Seudun Osuuskauppojen alueen ABC CarWash -autopesuasemilla jopa 8 kertaa kuukaudessa!

Kuukausipesun voit tilata edullisesti ja se on voimassa oston jälkeen toistaiseksi. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Kuukausipesut ovat saatavilla myös ABC-ketjun yritysasiakkaille. Lue lisää ja tule asiakkaaksi!

Osta kuukausipesutilaus kätevästi ABC-mobiililla!

Voit ostaa kuukausipesut helposti ja nopeasti ABC-mobiililla vaikka kotisohvalta käsin. Oston yhteydessä sinun täytyy syöttää autosi rekisterinumero, johon tilaus sidotaan.

Näin ostat kuukausipesut ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen sisään ja syöttänyt haluamasi credit- tai debit-maksukortin tiedot. Muistathan, että asiakasomistajana kerrytät Bonusta myös ABC-mobiililla tehdyistä ostoksistasi!
  • Valitse haluamasi alueen ABC Carwash -autopesuasema ja osta kuukausipesut kätevästi vain parilla klikkauksella!

Miten voin käyttää pesun?

Voit aktivoida pesun automaattisen käytön ABC-mobiilista. Tällöin sinun tarvitsee vain ajaa ABC Carwash -autopesuasemalle ja pysähtyä maksuautomaatin tai erikseen näytetyn paikan kohdalla rekisterinnumeron tunnistamista varten.

Vaihtoehtoisesti pesun voi käynnistää aina halutessaan ABC-mobiilista. Tällöinkin vaaditaan kuitenkin onnistunut rekisterikilven tunnistus.

 

Dallaspulla ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Kinkkujuustokierre 4,50 € Kerrosateria 5,90 € (norm. 8,40 €) Kana-KEBABC! 9,90 €