Säästä Sarjapesuilla!

Säästä Sarjapesuilla!

Oletko jo tutustunut käteviin ja rahaa säästäviin Sarjapesuihin? Voit ostaa autopesuja ABC-mobiililla kolmen tai viiden pesun sarjoissa ja käyttää ne saman Osuuskaupan alueen niissä ABC Carwash -autopesupaikoissa, joissa sama pesuohjelma on tarjolla. Voit ostaa Sarjapesut vaikka kotisohvalta käsin ja käyttää asemalle saavuttuasi.

Kuinka ostan Sarjapesut ja säästän samalla?

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimesi sovelluskaupasta. Lataa ABC-mobiili!
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  • Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema ja valitse "Osta pesu".
  • Valitse haluamasi pesuohjelma ja kuinka monta pesua haluat ostaa. Voit vertailla pesuohjelmia ja löytää autollesi sopivimman kätevien kuvausten avulla!
  • Osta haluamasi määrä pesuja kätevästi muutamalla napautuksella!

Kun saavut ABC Carwash -autopesuasemalle, valitse "käytä pesu" ja näet, montako autopesua sinulla on jäljellä. Valikosta voit napauttamalla ottaa pesutuotteen käyttöön ja ajaa suoraan autopesuun. Nopeaa ja kätevää!

Kokeile Sarjapesuja ja säästä ABC-mobiililla!

 

Fazer-suklaapatukat 4 kpl, 2,50 € UUTUUS! 3-KAVERIN Kinuski & Merisuola jäätelötuutti S-Etukortilla 2,50 € Coca-Cola (0,5 L) 2 kpl 4,00 € UUTUUS! Taffel Roust Marabou pienet suklaalevyt 2 kpl 2,50 € Kerrosateria 6,90 € (norm. 8,40 €) Munkkirinkilä ja kahvi S-Etukortilla 3,90 € (norm. 5 €) Kinkku-juustocroissant 3,90 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 12,90 €