Säästä Sarjapesuilla!

Säästä Sarjapesuilla!

Oletko jo tutustunut käteviin ja rahaa säästäviin Sarjapesuihin? Voit ostaa autopesuja ABC-mobiililla kolmen tai viiden pesun sarjoissa ja käyttää ne saman Osuuskaupan alueen niissä ABC Carwash -autopesupaikoissa, joissa sama pesuohjelma on tarjolla. Voit ostaa Sarjapesut vaikka kotisohvalta käsin ja käyttää asemalle saavuttuasi.

Kuinka ostan Sarjapesut ja säästän samalla?

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimesi sovelluskaupasta. Lataa ABC-mobiili!
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  • Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema ja valitse "Osta pesu".
  • Valitse haluamasi pesuohjelma ja kuinka monta pesua haluat ostaa. Voit vertailla pesuohjelmia ja löytää autollesi sopivimman kätevien kuvausten avulla!
  • Osta haluamasi määrä pesuja kätevästi muutamalla napautuksella!

Kun saavut ABC Carwash -autopesuasemalle, valitse "käytä pesu" ja näet, montako autopesua sinulla on jäljellä. Valikosta voit napauttamalla ottaa pesutuotteen käyttöön ja ajaa suoraan autopesuun. Nopeaa ja kätevää!

Kokeile Sarjapesuja ja säästä ABC-mobiililla!

 

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl