ABC-mobiili

ABC-MOBIILI HELPOTTAA AUTOILIJAN ARKEA

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus on nyt saatavilla uudessa ABC-mobiilissa. Mobiilitankkaus on entistä nopeampi, sujuvampi ja turvallisempi tapa tankata, kun voit maksaa tankkauksen älypuhelimesi avulla.

Enää ei tarvitse näppäillä tunnuslukuja tai kaivaa maksukorttia mittarikentällä, vaan maksu veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä Visa, MasterCard tai S-Business -kortilta. ABC-mobiili toimiikin kaikkien pankkien myöntämillä Visa ja MasterCard-korteilla. Asiakasomistajana kerrytät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella. Maksettaessa S-Etukortti Visalla kerrytät myös maksutapaetua. Voit valita maksukortin credit- eli luotto-ominaisuuden tai debit- eli pankkikorttiominaisuuden maksaessasi credit/debit-kortilla. Katso lisätietoja osoitteessa www.korttiturvallisuus.fi.

Mobiilimaksaminen on turvallinen maksutapa. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa. Mobiilitankkaus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa.

 

Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat mobiilitankkauksen käyttöösi:

       

Näin helposti otat mobiilitankkauksen käyttöön

  1. Lataa ABC-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta.
  2. Kirjaudu sovellukseen joko verkkopankkitunnuksillasi, S-tunnuksella tai rekisteröitymällä käyttäjäksi ja hyväksy käyttöehdot.
  3. Lisää haluamasi maksukortin credit- tai debit-ominaisuus ja olet heti valmis kokeilemaan maailman helpointa tankkausta!

Kysymyksiä ja vastauksia ABC-mobiilista

ABC Burgerista tuplajuusto 2,90 € Wieninleike 9,90 € S-Etukortilla Kahvi ja sydänmunkki 3,20 € S-Etukortilla