ABC-mobiili

 ABC-MOBIILI HELPOTTAA AUTOILIJAN ARKEA

ABC-mobiilista löydät autoilevaa asiakasta helpottavat palvelut: ABC-lataus, ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen sekä mobiilitankkaus ja -pesu. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin. 

Kun lataat ABC-mobiilin ja rekisteröidyt 24.11-15.12 välisenä aikana, osallistut samalla 50 euron S-ryhmän lahjakortin arvontaan! Arvomme 15 kpl 50 euroan arvoisia S-ryhmän lahjakortteja.  

Tutustu arvontaan ja osallistu>

 

 

Ostoksen maksu veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä pankki- tai luottokortilta (Visa, MasterCard) tai S-Business -kortilta (tankkaus ja pesu). Asiakasomistajana kerrytät autosi pesusta ja ruoan tilaamisesta normaalisti myös Bonusta ja mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella. Mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Autopesun ja ruoan ennakkotilaamisen mobiilimaksaminen laajeni vuoden 2019 aikana valtaosaan ABC-toimipaikoista.

Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat käyttöösi sovelluksen kaikki palvelut:

Uutena ABC-lataus - sähköauton lataus

Kätevä tapa hoitaa sähköauton lataus. Sähköauton lataaminen ABC-latausasemilla maksetaan ABC-mobiililla. Latauksen jälkeen maksu veloitetaan maksuvälineeltäsi heti latauksen päätyttyä ja löydät kuitin tapahtumasta omasta profiilistasi.

Lisäksi ABC-mobiilista näet:

 • lähimmän latausaseman
 • latausaseman vapaat latauspisteet
 • latauspisteiden suurimman mahdollisen lataustehon
 • latauksen hinnan

Noutopöydän mobiilimaksaminen

Nyt ABC-mobiilissa on mahdollista myös noutopöydän mobiilimaksaminen! Maksamalla noutopöydän ABC-mobiilin avulla sinun ei tarvitse jonottaa kassalla, vaan voit siirtyä nopeammin ottamaan ruokaa. Voit tarkistaa ABC-mobiilista, että millä kaikilla asemilla noutopöydän mobiilimaksu on mahdollista.

Maksamalla noutopöydän ABC-mobiililla säästät -10 % !

 

Ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen

Asiakkaiden toivoma ruoan ennakkotilaamisen ja maksamisen palvelu on nyt saatavilla ABC-mobiilissa. Ravintolassa ei enää tarvitse jonottaa kassalla tai odotella ruoan valmistumista, kun voit tilata ruoan ennakkoon jo automatkalta haluamallesi asemalle. Ruoan ennakkotilaaminen on saatavilla asemilla, jotka on merkitty Mobiilitilaus -ikonilla.

Näin helposti ruoan ennakkotilaaminen toimii:

 1. Valitse aseman palveluista Ravintola-toiminto ja aloita mobiilitilaus.
 2. Lisää haluamasi annokset tilaukseesi.
 3. Lisää toivomasi valmistusaika ja maksa tilaus mobiilisti. Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen.

 

Mobiilitankkaus

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

Näin helposti mobiilitankkaus toimii:

 1. Ajettuasi asemalle sovellus avautuu suoraan mittarivalintaa. Valitse mittarin numero, jonka viereen olet ajanut.
 2. Aloita tankkaus tai vaihda tässä kohtaa maksukorttia ja veloitettavaa summaa.
 3. Nosta polttonestepistooli ja aloita tankkaus. Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen.

 

Mobiilipesu

Auton pesu ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Voit pestä autosi poistumatta ulos autosta, sillä pesun voi maksaa vaivattomasti ABC-mobiililla. Mobiilipesu on saatavilla asemilla, jotka on merkitty Mobiilipesu -ikonilla.

Näin helposti mobiilipesu toimii:

 1. Valitse Pesu-toiminto ja listalta haluamasi pesuohjelma.
 2. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.
 3. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita. Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen.

 

Vastauksia asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin:

Kysymyksiä ja vastauksia ABC-mobiilista

Ruoan mobiilitilaaminen

ABC-mobiilipesut

Korvapuusti ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Riisipiirakka munavoilla 2,60 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € (norm. 12,90 €) Halloumihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €)