ABC-mobiili

ABC-MOBIILI HELPOTTAA AUTOILIJAN ARKEA

Uutta! ABC-mobiilissa käytössäsi nyt myös mobiilipesu

ABC-mobiilissa on uutena ominaisuutena autopesun mobiilimaksaminen. ABC-mobiili tunnistaa automaattisesti ABC-aseman puhelimen paikannustiedon avulla. 

Näin helposti mobiilipesu toimii:

1. Valitse Pesu-toiminto ja listalta haluamasi pesuohjelma.
2. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.
3. Ovien avautuessa aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

ABC-mobiilissa on symboli “Mobiilipesu” autopesukuvakkeen yhteydessä niillä asemilla, joilla on mahdollista maksaa auton pesun ABC-mobiililla. Tällä hetkellä mobiilipesua pääsee kokeilemaan kaikissa HOK-Elannon alueen autopesutoimipisteissä.

Mobiilitankkaus

Maailman helpoin ja nopein mobiilitankkaus on saatavilla ABC-mobiilissa. Mobiilitankkaus on entistä nopeampi, sujuvampi ja turvallisempi tapa tankata, kun voit maksaa tankkauksen älypuhelimellasi.

Enää ei tarvitse näppäillä tunnuslukuja tai kaivaa maksukorttia mittarikentällä, vaan maksu veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä Visa, MasterCard tai S-Business -kortilta. ABC-mobiili toimiikin kaikkien pankkien myöntämillä Visa ja MasterCard-korteilla. Asiakasomistajana kerrytät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella. Kerrytät myös maksutapaetua maksaessasi S-Etukortti Visalla. Voit valita maksukortilta credit- eli luotto-ominaisuuden tai debit- eli pankkikorttiominaisuuden maksaessasi credit/debit-yhdistelmäkortilla. Katso lisätietoja osoitteessa www.korttiturvallisuus.fi.

Mobiilimaksaminen on turvallinen maksutapa. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa. Mobiilitankkaus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa.

 

Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat mobiilitankkauksen käyttöösi:

       

Näin helposti otat mobiilitankkauksen käyttöön

  1. Lataa ABC-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta.
  2. Kirjaudu sovellukseen joko verkkopankkitunnuksillasi, S-tunnuksella tai rekisteröitymällä käyttäjäksi ja hyväksy käyttöehdot.
  3. Lisää haluamasi maksukortin credit- tai debit-ominaisuus ja olet heti valmis kokeilemaan maailman helpointa tankkausta!

 

Asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin vastauksia muun muassa käyttöönotosta, maksamisesta, mobiilipesusta, kulutuksenseurannasta:

Kysymyksiä ja vastauksia ABC-mobiilista

ABC-mobiilipesut

Lataa pdf-tiedostona

Wienermunkki ja kahvi S-etukortilla 3,30 € ABC Burger: BBQ -pekoniburger 6,90 € Floridan broileria S-Etukortilla 10,90 € Kinkku-juustotoast 3,20 €