Maksa lataus kätevästi ABC-mobiililla

Maksa lataus kätevästi ABC-mobiililla

Sähköauton lataaminen ABC-latausasemilla maksetaan kätevästi ABC-mobiililla. Lue lisää ABC-mobiilista ja hyödynnä myös muut autoilijan arkea helpottavat ominaisuudet! >>

Näin maksat sähköauton latauksen ABC-mobiililla

  1. Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Varmista, että olet rekisteröitynyt sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  2. ABC-mobiili tunnistaa useimmiten paikkatiedon perusteella, millä asemalla olet. Valitse oikea latauspiste ABC-mobiili-sovelluksesta ja käynnistä lataus.
  3. ABC-mobiili tekee maksukortillesi katevarauksen, jonka summaa voit muuttaa ennen latauksen aloittamista. Veloitettava summa määräytyy toteutuneen latauksen perusteella.
  4. Kytke latauskaapelit autoosi.
  5. Lopetettuasi lataustapahtuman ABC-mobiilissa kuitti tallentuu ABC-mobiiliin automaattisesti. Asiakasomistajana latauksistasi kertyy aina Bonusta!

Vinkit

Sovelluksen Minä-osion kohdassa ”Lataus” voit käydä valitsemassa näytettäväksi latauspisteet ensisijaisesti, jos olet asemalla, jolla on tarjolla sekä tankkausta että latausta. Lisäksi voit valita latauspistoketyypit, joiden mukaan karttahaussa, asemalistauksissa ja latauspisteissä näkyvät vain valintaasi sopivat latauspisteet.

Voit halutessasi seurata latauksen etenemistä myös älypuhelimen web-selaimella. Skannaa latauslaitteen näytöltä QR-koodista web-sivun osoite.

Näet ABC-latauksen latausasemakohtaiset ajantasaiset hintatiedot ABC-mobiilista. ABC-latauksella ei ole kuukausimaksua. Maksat vain ja ainoastaan toteutuneista lataustapahtumista. Lue lisää hintatiedoista ja asiakasomistajien bonuskertymästä sähköauton latauksista >>

 

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl