Maksa lataus kätevästi ABC-mobiililla

Maksa lataus kätevästi ABC-mobiililla

Sähköauton lataaminen ABC-latausasemilla maksetaan kätevästi ABC-mobiililla. Lue lisää ABC-mobiilista ja hyödynnä myös muut autoilijan arkea helpottavat ominaisuudet! >>

Näin maksat sähköauton latauksen ABC-mobiililla

  1. Aja ABC-latausasemalle ja kytke latauskaapelit autoosi.
  2. Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Varmista, että olet rekisteröitynyt sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin. Asiakasomistajana latauksistasi kertyy aina Bonusta!
  3. ABC-mobiili tunnistaa paikkatiedon perusteella, millä asemalla olet. Napauttamalla ABClatauspisteesi numeroa sähköautosi lataus käynnistyy. ABC-mobiili tekee maksukortillesi katevarauksen, jonka summaa voit muuttaa ennen latauksen aloittamista. Veloitettava summa määräytyy toteutuneen latauksen perusteella.
  4. Latauksen jälkeen kuitti tallentuu ABC-mobiiliin automaattisesti.

Näet ABC-latauksen latausasemakohtaiset ajantasaiset hintatiedot ABC-mobiilista. ABC-latauksella ei ole kuukausimaksua. Maksat vain ja ainoastaan toteutuneista lataustapahtumista. Lue lisää hintatiedoista ja asiakasomistajien Bonuskertymästä sähköauton latauksista >>

 

Korvapuusti ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Riisipiirakka munavoilla 2,60 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € (norm. 12,90 €) Halloumihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €)