News

4.4.2021

Tankkausbonus laskee hintaa, ABC-mobiili helpottaa elämää

Tankkausbonus laskee hintaa, ABC-mobiili helpottaa elämää

Polttonesteitä ostettaessa on tapana vertailla ns. tolppahintoja eli vertailla hintanäytöiltä, mitä bensa tai diesel missäkin maksaa. ABC:ltä tankatessa kannattaa huomioida myös Tankkausbonus, joka palauttaa jokaisesta tankatusta litrasta jopa 5 senttiä rahaa takaisin. Kun käytössä on lisäksi ABC-mobiili, tankkaaminen käy vetreästi myös talvikelissä.

ABC:n Tankkausbonus kulkee käsi kädessä S-ryhmän kaikista toimipaikoista kertyvän Bonuksen kanssa. Kaikki S-ryhmästä tehtävät ostokset kerryttävät kuukausittaista bonusprosenttia, ja Tankkausbonus on yhtä monta senttiä alennusta jokaisesta tankatusta litrasta. Tankkausbonusta saa bensiinistä ja dieselistä, Eko E85 -polttonesteestä ja tankatusta polttoöljystä. Muista ABC-ketjusta tehdyistä ostoksista taas kertyy Bonusta.

Bonuksen ja Tankkausbonuksen kertymiseen voi perehtyä S-kanava.fi:stä löytyvän bonustaulukon avulla. Kirjautumalla S-kanavalle tai muille S-ryhmän verkkosivuille, asiakasomistaja voi tarkastaa oman bonuskertymänsä. Se käy kätevästi myös S-mobiili-sovelluksella.

Tankkausbonus, kuten muukin Bonus, maksetaan S-Pankin tilille ostoja seuraavan kuukauden 10. päivänä. Vuonna 2019 Tankkausbonusta maksettiin yhteensä yli 30 miljoonaa euroa. Kaikkiaan Bonusta maksettiin yli 340 miljoonaa euroa.

Tankkausbonuksesta löydät lisätietoa S-kanavalta, jossa voit myös katsoa esimerkkilaskelman siitä, miten Tankkausbonus kertyy ja kuinka se vaikuttaa polttonesteen litrahintaan.

Elämää helpottavalla ABC-mobiililla kova suosio

Kun käytössä on puhelimeen ladattava ABC-mobiili, tankkaaminen käy vielä totuttuakin helpommin. Talven tullen on helppoa hoitaa maksaminen lämpimässä autossa, josta nousemisen jälkeen ei tarvitse kuin täyttää tankki. ABC-mobiililla voi tankkaamisen lisäksi hoitaa myös ruoan ennakkotilaamisen ja maksamisen sekä autopesun tilaamisen ja maksamisen.

ABC-mobiili mahdollista mobiilitankkauksen ensimmäisenä maailmassa. Kahtena viime vuonna ABC-mobiilin käyttäjämäärä on lisääntynyt voimakkaasti ja nyt käyttäjiä on jo lähes 300 000. Vaiheittain kehittyvä sovellus tarjoaa myös alkavana vuonna jälleen uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat ja monipuolistavat asiointia ABC-asemilla. Lisää tietoa ABC-mobiilista ja sen lataamisesta löydät ABC-ketjun verkkosivuilta.

Show all