News

31.12.2020

Mikä ihmeen Tankkausbonus? Usein kysyttyä Tankkausbonuksesta

Mikä ihmeen Tankkausbonus? Usein kysyttyä Tankkausbonuksesta

Tankkaaminen ilman bonusta on tuhlausta! ABC-asemilla tankatessasi kerrytät Tankkausbonusta, joka tietää sinulle selvää rahaa! Tiesitkö jo nämä Tankkausbonuksesta ja siitä, miksi myös tankkauksen keskittäminen kannattaa?

Mitä on Tankkausbonus?

ABC-asemilla tankatessasi kerrytät tankkauksestasi Tankkausbonusta, joka määrittyy kotitaloutesi bonusprosentin mukaan. Tankkausbonus on senttimääräinen tankattuja litroja kohti ja maksetaan sinulle S-bonusten maksun yhteydessä kuukausittain.

Kuinka Tankkausbonus kertyy?

Tankatessasi ABC-asemalla, näytä tankkauksen yhteydessä S-Etukorttiasi. Näin asiakasomistajuutesi tallentuu ja Tankkausbonus karttuu! S-Etukortilla maksaessasi kartutat lisäksi maksutapaetua, joten vihreällä kortilla maksaminen on kannattavaa!

Mistä tiedän kotitalouteni bonusprosentin?

Selvitä kotitaloutesi bonusprosentti helposti S-mobiilista tai S-kanavalta. Lähetämme myös kuukausittain sähköpostitse tiedot bonuskertymästäsi, joten varmista, että tietosi ovat oikein!

Mitä tuotteita ostettaessa Tankkausbonus kertyy?

Tankkausbonusta saat bensiinistä ja dieselistä, Eko E85 -polttonesteestä sekä tankkaamastasi polttoöljystä. Muista ABC-ketjun ostoista kerrytät Bonusta normaalisti. Tilaustuotteena myytävästä lämmitysöljystä ei makseta Tankkausbonusta.

Kuinka voin saada enemmän Tankkausbonusta?

Tankkausbonusta saat enemmän nostamalla kotitaloutesi bonusprosenttia ja keskittämällä tankkaukset ABC-asemille. Katso muut vinkit, joilla kerrytät helposti lisää Bonusta.

Miksi en saa Tankkausbonusta suorana käteisalennuksena tankkauksen yhteydessä?

Tankkausbonus on sidottu S-Etukortin keskittämisetuihin, jolloin kotitalouden kokonaisostot ratkaisevat bonusprosentin ja siten myös maksettavan Tankkausbonuksen määrän. Tämän vuoksi saat edun kerralla Bonusten maksun yhteydessä.

Koska Tankkausbonus maksetaan minulle?

Tankkausbonus maksetaan tilillesi S-Pankkiin ostoja seuraavan kuukauden 10. päivänä kuten Bonuskin.

Mikä on helpoin tapa varmistaa, että jokainen tankkaus kerryttää Tankkausbonusta?

ABC-mobiili on autoilijan kätevin apukuski, jonka avulla myös tankkaaminen sujuu mobiilisti vain muutamalla napautuksella. ABC-mobiiliin tallennettujen S-Etukorttitietojen ansiosta Tankkausbonus karttuu automaattisesti ja ABC-mobiilissa myös kulutuksen seuranta on helppoa.

Lue lisää ABC-mobiilista!

 

 

 

Show all