News

23.11.2020

Lahjakorttiarvonnan säännöt

Lahjakorttiarvonnan säännöt
Arvonnan järjestäjä 
 
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), ABC-ketjuohjaus. 
 
Kampanja-aika 
 
Kampanjaan voi osallistua 24.11.2021 klo 0.01 –15.12.2021 klo 23.59. 
 
Arvontaan osallistuminen 
 
Arvontaan osallistuvat kaikki ABC-mobiilin kampanja-aikana ensimmäistä kertaa ladanneet ja rekisteröineet asiakasomistajatalouteen kuuluvat täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt.  Arvontaan osallistutaan lataamalla ABC-mobiilisovellus ja rekisteröitymällä siihen asiakasomistajana.  
 
Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen 
 
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevien yhteystietojen mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voittajan asuinpaikkakunta saatetaan julkaista abcasemat.fi-sivustolla. Arvonta suoritetaan SOK:n toimesta 16.12 - 22.12.2021 välisenä aikana. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle. Palkintoja arvotaan yhteensä viisitoista kappaletta. 
 
Arvontapalkinto 
 
Arvottava palkinto on 15 kpl a' 50 € S-ryhmän lahjakorttia. Yksi voittaja palkitaan yhdellä lahjakortilla.  
 
Arvonnan järjestäjän vastuu 
 
SOK rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot. 
 
Sääntöjen muuttaminen 
 
SOK pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. 
 
Arvonnan julkisuus 
 
Voittajat kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja heidän asuinpaikkakuntansa julkaistaan mahdollisesti abcasemat.fi -sivustolla, kun arvonta on suoritettu ja voittajat kontaktoitu. 
 
Arvonnan palkintona olevien palkintojen lunastus 
 
Arvonnan voittaneille henkilöille lähetetään palkinto postissa. 
 
Tietojenkäsittelyperiaatteet 
 
Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan voitosta S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietojen perusteella.  
Show all