News

23.8.2021

Kokeile ruoan ennakkotilausta ABC-mobiililla ja saat 25% alennusta 23.-29.8.2021!

Kokeile ruoan ennakkotilausta ABC-mobiililla ja saat 25% alennusta 23.-29.8.2021!

Arkijärkikin sen sanoo, että aikainen lintu alennuksen nappaa! Tilaa ruokasi etukäteen ABC-mobiililla ja saat 25 % alennusta ruokatilauksestasi. Tartu etuun ja jätä hyvästit nälkäkiukulle.    

 

Kampanja on voimassa 23.–29.8, ja alennus lasketaan koko tilauksen loppusummasta. Edun voi hyödyntää yhden kerran jokaisena kampanjapäivänä. 

 

ABC-mobiilin lataaminen kannattaa, sillä mobiilista löydät kaikki autoilijaa helpottavat palvelumme. Voit tilata ja maksaa ruoka-annoksemme ennakkoon ja maksaa tankkauksesi ja autonpesusi kätevästi yhdellä klikkauksella. Tarjoamme mobiilin käyttäjille myös vaihtuvia etuja.  

 

Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat käyttöösi sovelluksen kaikki palvelut. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimiin.  

 

Tee näin:  

  • Lataa ABC-mobiili puhelimeesi sovelluskaupasta. 
  • Kirjaudu sovellukseen joko verkkopankkitunnuksillasi, S-tunnuksella tai rekisteröitymällä käyttäjäksi ja hyväksymällä käyttöehdot.  
  • Lisää haluamasi maksukortin credit- tai debit-ominaisuus ja olet heti valmis kokeilemaan maailman helpointa ja nopeinta mobiilisovellusta. 

Lataa ABC-mobiili nyt!

Show all