News

22.3.2022

Apple Pay maksutavaksi ABC-mobiili-sovellukseen

Apple Pay maksutavaksi ABC-mobiili-sovellukseen

 

Apple Pay maksutavaksi ABC-mobiili-sovellukseen

Autoilevan ihmisen arkea helpottavassa ABC-mobiilissa voi nyt maksaa sovelluksen tarjoamia tuotteita ja palveluita Apple Paylla. IPhone-käyttäjille suunnattu maksutapa nopeuttaa ja helpottaa maksamista entisestään. Apple Pay nopeuttaa maksamista tilanteissa, joissa pankki vaatii asiakkaan vahvaa tunnistautumista maksamisen yhteydessä. Apple Paylla maksaessa erillistä tunnistuspyyntöä ei tule, vaan puhelin hyödyntää Applen laitteistoon ja ohjelmistoon rakennettuja turvaominaisuuksia – näin maksaminen on sujuvaa.

Apple Payn voi ottaa käyttöön lisäämällä maksukortin iPhonessa olevaan Wallet-sovellukseen, jonka jälkeen Apple Pay tulee automaattisesti maksutavaksi ABC-mobiiliin Muut maksutavat -kohdan alle. Jos Apple Pay on asiakkaalla jo valmiiksi käytössä, päivittyy se automaattisesti yhdeksi maksutavaksi ABC-mobiiliin, kun sovellus on päivitetty vähintään versioon 4.9.10.

"Kehitämme mobiilimaksamista helppous ja turvallisuus edellä. Apple Pay -ominaisuuden lisäksi ABC-mobiililla maksamista on kehitetty niin, että pankkien tunnistuspyynnöt vähenevät 30 euron tai sitä pienempien summien yhteydessä. Uskomme, että tämä sujuvoittaa maksamista erityisesti sähköautojen latauksissa, joissa maksut ovat usein alle 30 euroa", ABC:n digitaalisten palveluiden kehitysjohtaja Jussi Säilä tarkentaa.

Kaikkia ABC-sovelluksessa myynnissä olevia tuotteita ja palveluita voi maksaa Apple Paylla. Jo sadat tuhannet suomalaiset ovat löytäneet ABC-mobiilin kattavat palvelut, joita ovat muun muassa ABC-lataus, ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen, mobiilitankkaus ja -pesu sekä noutopöydän edut. 

S-Etukorttia ei voi vielä lisätä iPhonen Wallet-sovellukseen. Bonustapahtumat kirjautuvat, vaikka maksu tapahtuisi muilla maksukorteilla, edellyttäen että on kirjautunut ABC-mobiiliin asiakasomistajana.

Usein kysyttyä Apple Paysta

 

 

Show all