News

7.7.2020

Alkavan arjen loistotarjous: 3 Loistopesua 1:n hinnalla!

Alkavan arjen loistotarjous: 3 Loistopesua 1:n hinnalla!

 

Polkaise arki käyntiin karistamalla kuluneen kesän pölyt autostasi! Tarjoamme torstaina 11.8. kolme Loistopesua yhden hinnalla ABC-mobiililla ostettuna.

Suosittu Loistopesumme puhdistaa autosi kauttaaltaan ja jättää pintaan säältä suojaavan vahapinnan. Kurvaa siis autopesulle!

Voit ostaa sarjapesun ennakkoon ja käyttää pesut seuraavan kolmen kuukauden aikana. Voit myös ajaa pesupaikalle, ostaa sarjapesun ja käyttää ensimmäisen pesun saman tien.

Etu on voimassa rekisteröityneille ABC-mobiilin käyttäjille torstaina 11.8. ABC Carwash -autopesuasemilla ja ABC Pesukaduilla. Saat alennuksen ensimmäisestä ostosta.

Näin ostat sarjapesun ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimesi sovelluskaupasta.
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  • Jos haluat käyttää kaikki kolme pesua myöhemmin, aloita ostaminen ABC-mobiilin etusivulta "Osta pesu ennakkoon". Jos taas haluat käyttää yhden pesun heti ja kaksi myöhemmin, tee osto asemavalinnan jälkeen.
  • Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema ja valitse "Osta pesu".
  • Valitse 3 kpl Loistopesuohjelma.
  • Maksa sarjapesu muutamalla napin painalluksella

ABC-mobiili on autoilijan paras kaveri tien päällä! ABC-mobiililla maksat kätevästi autopesusi ja tankkauksesi sekä tilaat ruokasi ennakkoon. 

Lue lisää ja lataa ABC-mobiili: https://www.abcasemat.fi/fi/palvelut/abc-mobiili

 

Show all