News

20.6.2020

ABC-mobiililla ruoan ennakkotilaajalle -25% alennusta

ABC-mobiililla ruoan ennakkotilaajalle -25% alennusta
 
Arkijärkikin sen sanoo, että aikainen lintu alennuksen nappaa!
 
Tilaa ruokasi etukäteen ABC-mobiililla ja saat 25 % alennusta ruokatilauksestasi. Tartu etuun ja jätä hyvästit nälkäkiukulle.
Kampanja on voimassa 15.–28.8., ja alennus lasketaan koko tilauksen loppusummasta. Edun voi hyödyntää kerran kampanjaviikon aikana. (Etu ei koske noutopöytää.)
 
ABC-mobiilin lataaminen kannattaa, sillä mobiilista löydät kaikki autoilijaa helpottavat palvelumme. Voit tilata ja maksaa ruoka-annoksemme ennakkoon ja maksaa tankkauksesi ja autonpesusi kätevästi yhdellä klikkauksella. Tarjoamme mobiilin käyttäjille myös vaihtuvia etuja.
 
Lataa ilmainen ABC-mobiili sovelluskaupastasi ja saat käyttöösi sovelluksen kaikki palvelut. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimiin.
 
Tee näin:
  • Lataa ABC-mobiili puhelimeesi sovelluskaupasta.
  • Kirjaudu sovellukseen tai rekisteröidy käyttäjäksi ja hyväksy käyttöehdot.
  • Kirjautumisesta ja rekisteröitymisestä lähtee sinulle sähköpostiin kirjautumiskoodi (mikäli olet sen valinnut). Tarkista myös Roskapostisi mikäli sähköposti ei tullut perille. Elisan sähköpostia käyttävät tarkemmat ohjeet täältä 
  • Lisää haluamasi maksukortin credit- tai debit-ominaisuus ja olet heti valmis kokeilemaan maailman helpointa ja nopeinta mobiilisovellusta.
 
 
 
 
Show all