News

19.5.2022

ABC tarjoaa vaihtoehtoja vastuullisempaan autoiluun

ABC tarjoaa vaihtoehtoja vastuullisempaan autoiluun

 

ABC tarjoaa vaihtoehtoja vastuullisempaan autoiluun!

ABC tukee vastuullisempaa autoilua ja etsimme ratkaisuja, jotka vähentävät merkittävästi liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu vaihtoehtoihimme, jotka tekevät autoilustasi ekologisempaa.

  • ABC-lataus on S-ryhmän oma sähköautojen latausverkko kaikille ladattaville autoille, ja latauksen sähkö on sataprosenttisesti uusiutuvalla tuulivoimalla tuotettua. ABC-latauksella on myös tärkeä rooli S-ryhmän ilmastotavoitteissa, sillä latausverkostollamme tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtyä kohti vastuullisempaa autoilua.

Löydät latausasemat ABC-asemien, S-ryhmän markettien ja hotellien yhteydestä. Lue lisää täältä 

  • Uusiutuva Nero Diesel on erinomainen ratkaisu paikalliseen ilmanlaadun parantamiseen ja oman hiilijalanjäljen pienentämiseen. Suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista valmistettu Nero Diesel vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiilisen dieselin käyttöön verrattuna. Nero Diesel on kemialliselta rakenteeltaan fossiilisen dieselin kaltaista.

Nero Dieseliä voi tankata sekaisin muiden diesellaatujen kanssa ilman, että sillä on vaikutusta auton toimintaan. Lue lisää täältä

  • Eko E85 -polttoneste on edullinen ekoteko! Kotimainen ja ympäristöystävällinen polttoneste vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. Suurin osa polttonesteestä on bioetanolia, jota valmistetaan muun muassa S-ryhmän kauppojen hävikkileivästä. Etanolin tuotanto ei myöskään aiheuta ilmakehään hiilidioksidipäästöjä. Sivutuotteina syntyy rehua ja vettä.

Eko E85 käy flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin ja bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja. Lue lisää täältä

 

 

Show all