Voita loppuvuoden ABC Noutopöytä -arvonnan säännöt

article-hero-image

Arvonnan säännöt:

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on SOK, Liikennekauppa. Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta ("SOK"), ABC-ketjuohjaus, Y-tunnus: 0116323-1. Osoite: PL 1, 00088 S-ryhmä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 15.2.–31.3.2023. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä. SOK ABC-ketjuohjaus ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Osallistuminen arvontaan

Voita loppuvuoden ABC Noutopöytä -arvontaan osallistuminen edellyttää ABC Noutopöydän ostamista ABC Liikennemyymälästä tai ABC-mobiilista. Oston yhteydessä tulee käyttää S-Etukorttia tai olla rekisteröitynyt asiakasomistajaksi ABC-mobiilissa. Ostotapahtuman tulee olla välillä 15.2.–31.3.2023. Arvontaan voivat osallistua vain ne, jotka ovat antaneet sähköposti- ja /tai tekstiviestimarkkinointiluvan yhteystietoihinsa. Arvontaan osallistuminen edellyttää, että markkinointilupa on voimassa arvontahetkellä. Kaikki em. ehdoilla ABC Noutopöydän ostaneet osallistuvat automaattisesti arvontaan. Sama henkilö voi osallistua arvontaan useamman kerran, mutta vain 1 arpa per päivä.

Arvonnan palkinnot ja niiden lunastaminen

Voita loppuvuoden ABC Noutopöytä -arvonnassa pääpalkintona on S-Business-kortti, johon on ladattu 3048 € (240 Noutopöydän hinta). Voittaja voi käyttää korttia Noutopöytäostoksiinsa missä tahansa ABC Liikennemyymälässä loppuvuoden aikana. Kortilla voi myös lunastaa ruoan perheenjäsenille tai ystäville.

SOK ABC-ketjuohjaus suorittaa pääpalkinnon arvonnan kaikkien 15.2.–31.3.2023 ABC Noutopöydän ostaneiden ja oston yhteydessä S-Etukorttia käyttäneiden tai ABC-mobiiliin asiakasomistajaksi rekisteröityneiden kesken. Osallistujan on tullut antaa markkinointilupa S-käyttäjätilin asiakastiedoissa tai ABC-mobiilissa voidakseen osallistua arvontaan. Pääpalkinnon voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistuja vastaa itse asiakastietojensa oikeellisuudesta.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontahetkestä, SOK ABC-ketjuohjaus pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot ja palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin SOK ABC-ketjuohjauksesta johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, SOK ABC-ketjuohjauksella ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinto on henkilökohtainen, mutta sillä voi maksaa myös muiden saman seurueen ruokailut. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tavaraan tai palveluun. SOK ABC-ketjuohjaus voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Tällöin SOK ABC-ketjuohjauksella on oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja.

SOK ABC-ketjuohjaus pidättää oikeuden peruuttaa, lopettaa tai keskeyttää arvonnan tai tehdä muutoksia siihen, tai keskeyttää palkinnon tarjoamisen, korvata sen toisella tai tehdä muutoksia siihen.

SOK ABC-ketjuohjauksen vastuut

SOK ABC-ketjuohjaus vastaa pääpalkintoon liittyvästä arpajaisverosta. Arvontaan osallistuvat vapauttavat SOK ABC-ketjuohjauksen vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, arvonnasta voitetun palkinnon lunastamisesta tai käytöstä. SOK ABC-ketjuohjauksen vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. SOK ABC-ketjuohjaus ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja SOK ABC-ketjuohjauksen niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli SOK ABC-ketjuohjauksella on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, SOK ABC-ketjuohjauksella on oikeus hylätä osallistuminen. Hylkäystapauksissa SOK ABC-ketjuohjaus ei ole velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja miltään osin.

SOK ABC-ketjuohjaus pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista arvonnan toteutukseen liittyvistä asioista ilmoitetaan verkkosivulla. SOK ABC-ketjuohjaus pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös osallistumisaikana.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien SOK ABC-ketjuohjauksesta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Mitkään SOK ABC-ketjuohjauksen järjestämät kilpailut Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.

Henkilötietojen käyttö

Arvontaan osallistuvien henkilötiedot SOK ABC-ketjuohjaus saa suoraan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoista. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tämän arvonnan yhteydestä löytyy tietosuojaselosteesta. Arvontaan voivat osallistua vain ne, jotka ovat antaneet sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinointiluvan yhteystietoihinsa. Arvontaan osallistuminen edellyttää, että markkinointilupa on voimassa arvontahetkellä. Markkinointilupaa voi käydä muuttamassa S- käyttäjätilillä tai ABC-mobiilin minä -kohdasta. SOK ABC-ketjuohjaus käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkinnon toimittamiseksi. Arvontaan osallistujat myöntävät SOK ABC -ketjuohjaukselle oikeuden julkaista voittajan etunimeä, sukunimen ensimmäistä kirjainta ja paikkakuntaa eri medioissa ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta arvonnan järjestäjän valitsemissa medioissa.

Annettuja yhteystietoja ei arvonnan yhteydessä käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille ilman osallistujan lupaa.

Topics

These might also interest you

Benefits

footer-abc-logo