Voita loppuvuoden Noutopöydät!

article-hero-image

Nyt on luvassa kenties yksi vuoden herkullisimmista arvonnoista! Arvomme yhdelle onnekkaalle 15.2.–31.3. ABC Noutopöydässä syöneelle loppuvuoden Noutopöydät ilmaiseksi.

Suuntaa herkuttelemaan maittavan ja ravitsevan ABC Noutopöydän äärelle ja vilauta maksaessasi vihreää S-Etukorttia. Mitä useammin syöt Noutopöydässä, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa.

Voit ostaa Noutopöydän ABC Liikennemyymälöistä tai ABC-mobiilista. Oston yhteydessä täytyy käyttää S-Etukorttia tai olla rekisteröitynyt asiakasomistajaksi ABC-mobiilissa*. Saat yhden arvan päivässä Noutopöydän kertaostosta. Voittaja saa S-Business-kortin, johon on ladattu arvoa loppuvuoden Noutopöytien verran. Voit tutustua arvonnan sääntöihin täällä.

Monipuolisesta Noutopöydästä löydät useiden lämminruokavaihtoehtojen lisäksi vihreän salaattipöydän, tuoretta leipää ja raikasta ruokajuomaa. Jälkiruoaksi kupponen kahvia, teetä tai kaakaota.

Tervetuloa syömään!

*Arvontaan voivat osallistua sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinointiluvan yhteystietoihinsa antaneet asiakasomistajat. Olemme yhteydessä voittajaan puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistuja vastaa itse siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

Topics

Artikkelit

Benefits

footer-abc-logo