ABC:N ELINTARVIKKEIDEN TILAUSEHDOT

Näitä tilausehtoja sovelletaan ABC-sovelluksen ruuan ja elintarvikkeiden tilaamiseen (jäljempänä ”elintarvikkeet”). Lisäksi näihin ehtoihin sovelletaan täydentävästi S-ryhmän digitaalisten palveluiden käyttöehtoja.

SOPIMUSOSAPUOLI

Sovelluksen ”Asema” -sivun navigaatiossa on kerrottu ABC-liikennemyymälä (”ABC”) ja sen yhteystiedot, jonne voit olla yhteydessä ennen tilauksen tekemistä. ABC-liikennemyymälää operoi S-ryhmään kuuluva osuuskauppa, joka toimii elinkeinonharjoittajana elintarvikkeiden toimituksessa ja joka on ilmoitettu yksittäisen aseman ”Asema” -sivulla -navigaatiossa.

ELINTARVIKKEIDEN TOIMITUSAJANKOHTA JA PERUUTUSOIKEUS

Elintarviketurvallisuuden vuoksi elintarvikkeita voidaan säilyttää enintään 10 minuuttia valmistumisajankohdasta. Ilmoita pöytänumerosi, johon elintarvikkeet toimitetaan, viimeistään 10 minuutin kuluttua sovelluksen ilmoittamassa valmistumisajankohdasta. Mikäli et ole ilmoittanut pöytänumeroa 10 minuutin kuluessa, elintarvikkeet hävitetään, mutta olet velvollinen maksamaan tilauksen kokonaisarvon.

Tilauksessa ei ole peruutusoikeutta, sillä elintarvikkeet eivät ole luonteensa vuoksi palautettavissa.

Sovelluksessa esitetty matka-arvio perustuu puhelimen ohjelmistovalmistajan käsitykseen, joka ei ota huomioon ruuhkia tai poikkeustilanteita. Varaathan riittävästi aikaa siihen, että olet paikan päällä ennen valmistumisajankohtaa.

Elintarvikkeiden toimitus voi myöhästyä ruuhkan tai muun ennalta-arvaamattoman seikan vuoksi. Tällaisissa tilanteissa tilaus valmistetaan niin pian kuin mahdollista.

NOUTOPÖYDÄN OSTAMINEN ABC-MOBIILILLA

Noutopöytä ostetaan valittuun ABC-toimipisteeseen. Noutopöydän ostaminen on mahdollista vain ABC-toimipisteen noutopöydän aukioloaikana. Ostos voi sisältää yhden tai useamman noutopöytäostoksen. Yksi noutopöytäostos oikeuttaa yhden henkilön ruokailuun noutopöydän aukioloaikana. Noutopöytäostos on voimassa 60 minuuttia ostohetkestä alkaen.

Oston jälkeen asiakas voi hakea ruokaa noutopöydästä ja aloittaa ruokailun. Asiakas saa ostoksestaan kuitin ABC-mobiilin. Kuitissa on näkyvillä noutopöytäostoksen ostohetki. Pyydettäessä asiakkaan tulee näyttää kuitti ABC-aseman henkilökunnalle.

Huomioithan että noutopöytä voi sulkeutua ennen tilauksen voimassaolon päättymistä. Noutopöydän tarjontaa ei täydennetä sulkeutumisen jälkeen.

Esimerkki:

Toimipaikassa noutopöytä on avoinna klo. 9:00 - 15:00 välillä. Teet tilauksen klo 14:50, jolloin sinulla on aikaa hakea ruokaa niin kauan kuin noutopöytä on tarjolla ja tilaus on voimassa. Kello 15:00 jälkeen noutopöydän tarjontaa ei täydennetä.

HÄIRIÖTILANTEET JA YHTEENSOPIVUUS

Elintarvikkeiden tilauksessa voi olla teknisiä häiriöitä tai katkoksia, jonka vuoksi tilaus ei välttämättä mene perille. ABC ei vastaa teknisistä häiriöistä tai sovelluksen yhteensopimattomuudesta.

HINTA

Ruuan kokonaishinta on kerrottu tilausvaiheessa. Tilauksessa ei ole toimituskuluja tai muita kuluja. Matkapuhelinoperaattori voi veloittaa mobiilidatan käyttämisestä.

MUUT EHDOT

ABC-mobiiliin sovelletaan myös sovelluksen sopimusehtoja, jotka olet hyväksynyt sovelluksen käyttöönottamisen yhteydessä.

VIRHEVASTUU JA OIKEUS SAATTAA ASIA KULUTTAJARIITALAUTAKUNNAN RATKAISTAVAKSI

ABC vastaa tavaroiden virheistä kuluttajasuojalain mukaisesti. Elintarvikkeisiin liittyvissä asiakasvalituksissa voit olla suoraan yhteydessä Asema -sivulla ilmoitettuun ABC-toimipisteeseen, mikäli tilauksessa on ollut virheitä tai puutteita. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön S-ryhmän palautejärjestelmän kautta.

Sovelluksen virhetilanteissa ja kehittämisehdotuksissa voit olla yhteydessä sovelluksen tarjoajaan Suomen Osuuskaupan Keskuskuntaan asiakaspalveluun.

Voit olla yhteydessä Kuluttajaneuvontaan ja saattaa riitaisen asian Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. www.kuluttajariita.fi