ABC-MOBIILIIN TALLENNETUN MAKSUKORTIN KÄYTÖN ERITYISEHDOT

Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan täydentävästi S-ryhmän digitaalisten palveluiden käyttöehtoja.

ABC-mobiiliin maksukortin tallentaminen ja käyttäminen edellyttää korttikohtaisten yhteystietojen (kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kortin laskutusosoite) antamista. Korttikohtaiset yhteystiedot kerätään, jotta kortinmyöntäjä voi tunnistaa asiakkaan vahvemmin ja estää maksutapahtumiin liittyviä väärinkäytöksiä.

Korttikohtaiset yhteystiedot esitäytetään S-ryhmän asiakas- ja asiakasomistajarekisterin tiedoilla, jotka asiakas voi korttikohtaisesti muuttaa. Korttitietojen syöttäminen ei päivitä S-ryhmän asiakas- ja asiakasomistajarekisterin pääasiallisia yhteystietoja, vaan korttikohtaiset yhteystiedot ovat itsenäinen osa S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriä.

Jokaisen maksutapahtuman yhteydessä maksuun käytetyn maksukortin yhteystiedot välitetään maksupalveluntarjoajalle Verifone Finland Oy:lle, joka välittää ne edelleen kortinmyöntäjälle yhdessä mobiililaitteen tietojen kanssa. Verifone Finland Oy vastaa henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteensa mukaisesti.

Varsinaisia korttitietoja (korttinumero, voimassaoloaika tai vahvistuskoodi) ei säilytetä S-ryhmän rekistereissä, vaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä on ainoastaan korttiin liittyvä tekninen avain sekä edellä mainitut yhteystiedot. Maksukortin tiedot yhdistetään teknisellä avaimella asiakkaaseen.